R32 Спойлер на пета врата ebay.co.uk
eто и малко по-евтино предложение на същия спойлер
R32 Спойлер на пета врата ebay.de
Моето предложение към Вас, собствениците на Golf 4 искащи да си поставят точно такъв спойлер на техните Голфчета е следното.
-Събираме се колкото се може по-голям брой мераклии.
-Закупуваме точно такъв спойлер (примерно от ebay) без значение на коя точно оферта ще се спрем, стига да има доставка до България.
-След като спойлера пристигне в България, познавам човек който се занимава с такива неща, тоест прави калъпи и отлива пластвасови истории (най-общо казано).
Виждал съм работата му, що се отнася до направата на други спойлери, за други коли и смятам че ще се справи и то много добре. Даваме въпросният спойлер на въпросния, човек и поръчваме бройки, според желаещите.
Въпросният човек взема 40лв. за направата на спойлер на Е-класа на задния прозорец. Разбира се при интерес от ваша страна, ще говоря лично с него за да уточним цената и евентуално да договоря по-ниска такава за повече бройки.
Аз мога да се наема с поръчката и с получаването на спойлера съответно и организирането за направата му и договорка за цена. След това да го разпратя с куриер, до всички желаещи. Сами разбирате, че колкото повече хора се съберем толкова по-евтин ще дойде спойлера, а направата на копията ще е от порядъка на 30 - 40лв.
Държа да подчертая, че това нещо не го правя с търговска цел и нямам за цел да почеля от никого, който реши да участва в закупуването на спойлера. Цената на спойлера с доставката до България ще бъде ясна, а също така и цената за направата му. Ще изготвим списък с всички желаещи в тази тема и ще действаме.
Вариантите за плащане са два:
-Или аз се наемам на юнашко доверие купувам спойлера, правя нужните копия и ги разпращам до всеки с наложен платеж
-Или вие на юнашко доверие (след като уточним точно каква ще е сумата ми изпращате парите) и след направата му го получавате по куриер като заплащате само транспортните разходи.
Разбира се има и трети вариант, трето лице се наема с поръчката и доставаката му до България, ако успее да го намери по-изгодно още по-добре. Изпраща ми го по куриер и аз оттам насетне си действам с майстора. Варианти има и ще вземем най-доброто решение, кой е най-добър и най-безопасен за всеки. Въпреки че си мисля, че сме се събрали все сериозни момчета, но човек никога незнае

Общо взето това е от мен. Ако имате някакви въпроси, коментари свързани със спойлера.... питайте