ЗА корозията не знам, моята 3-ка е 14 годишна и освен няколк оръждиви петънца от камъчета от пътя не съм виждал. Е, отдолу не съм я гледал. Иначе за пестенето от материали - и в четворките има много пестено. Особено в интериора - пример: Четворка, пасат от онези години - все тая, като седнеш и си подпреш десния крак на конзолата докъто натискаш газта се чува скърцане от конзолата. При тройката това го няма. НА четворката мног осе люпят копчета и апликации, при тройката го няма (то няма и толко копчета де

). Общо взето всички десетгодишни четворки правят впечатление на по-състарени вътре от тройките, когато бяха десет годишни. Ако през годините са подобрили материалите може, но първите са гадни. И таблото е кат гумено.......
Не ме разбирай погрешно - ао ходиш до ГР си купи четворка. Но за по-малко от 2000евро ще е такъв боклук, че ще съжаляваш че си искал да си земеш голф въобще. За свястна четворка трябват поне 3000 евро. А после докъто я стегнеш... общо взето с всичко - от пътуването, до ремонтите и застраховките към 5000 евра отиват. Това е за свястна кола. Може да се направи и за 3000 евра, но после еврата ще пордължат да се леят. Все пак дори и най-здраво направената кола като остарее... си е стара