мисля да ходя да си купя едно цяло разфасовано ЧЕРНО СТРАНДЖАНСКО тая година

ама требе и фризер

petko5 написа:99% от бизнеса с месо е ръководен от "Мутри".....за каква "Стара планина"...за какъв стандарт говорите...
Matematiks написа:ИМАМ ИДЕЯ![]()
![]()
да си направим форумна свинеферма,който иска да участва![]()
влизам с лефф веднага,партийно..някой да ги гледа и да отидем да си ги натоварим само
месото излиза на около 5-6 лева килото и знаеш какво ядеш
Matematiks написа:ИМАМ ИДЕЯ ..
да си направим форумна свинеферма,който иска да участва![]()
влизам с лефф веднага,партийно..някой да ги гледа и да отидем да си ги натоварим само
месото излиза на около 5-6 лева килото и знаеш какво ядеш
petko5 написа:"Стара планина"........стига глупости.....всичко е "пунта мара"...хвърляне на прах в очите на хората......
99% от бизнеса с месо е ръководен от "Мутри".....за каква "Стара планина"...за какъв стандарт говорите....
И тях ги удари кризата........трябва да се избиват парички от някъде....."меко казано".....и намериха според мен начин......законен при това......стандарт "Стара планина".......да ви е сладко....
bobocamaro написа:Хм,аз като спадащ към пенсионерите се сещам за т.нар. "деликатесни" магазини-помня само един малко след "Магурата" посока Витошка.Там всичко беше от месо,продукция на бившата "Родопа".Стандарта "Стара планина" умре заедно с тоя комбинат.Та и днешния бум за продукти от месо:в началото ще бъде месо.Докато спадне обществения интерес,после тихо и кротко ще се върнем към соята и пълнителите.На новите цени естествено,наздраве
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта