MK4 GTI - IHI VF30

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Re: МК4 22-ра стр. :D

Мнениеот sk. » Вто 14 сеп 2010 10:05

Kozunak написа:
Caleb_meat написа:Трябва ти тестна джанта със зимна гума висока на 2 атмосфери налгане и яко загряване

:banghead: :banghead:

К'во си блъскаш главата бе брато, аз чух че от следващия сезон във F1, тези гуми ще са задължителни :lol:

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Вто 14 сеп 2010 12:42

Kozunak написа:
Caleb_meat написа:Трябва ти тестна джанта със зимна гума висока на 2 атмосфери налгане и яко загряване

:banghead: :banghead:

Бате заеби файда няма само ще те боли главата :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 14 сеп 2010 12:56

sk. написа:
MK4 написа:Аз за бившето ми GTI бях замислил ето това, за предно предаване съчетано с нови гуми е перфектно решение ;)

http://www.quaife.co.uk/catalogue/products/qdf10r-1

Въх 585 Паунда... и шипинг ако има и монтаж.. :D

excluding VAT и естествено транспорт :wink: , но ако искаш да го видиш на живо, мога да ти го покажа :lol:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 14 сеп 2010 13:34

По-убаво ще е със шпереца,ама пак няма да отлиташ от старта. Хубави гуми ще дооправят нещата но дори тогава газ ще можеш да даваш в края на втора най-рано. :wink: За да се монтира шпера си трябва сваляне на скоростите и пълното им разглобяване, което съответно води до една препоръчителна ревизия. От тук следва да се сложи и корав съединител, щото ако тоя е изпускал досега, то след шпера хич няма и да хваща. И след като направиш всичко това....почваш да чупиш скорости :Mr Green Fun или поне има такъв вариант.
Тук също можеш да намериш полезна информация, но ситуацията е идентична с разликата във времето за доставка.
http://www.peloquins.com/

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Вто 14 сеп 2010 20:34

Е шпера не се връзва с концепцията ;). Бях писал преди известно време, че колата ще е 4х4, и че мисля да я карам по пистите и все още съм решен на това. Зимата ще правя съединителя и задвижването. Надявам се следващото лято да мога да се пусна на 2-3 отворени дни за каране на Калояново., пък защо не и на Серес :)

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Вто 14 сеп 2010 20:43

сигурен ли си че искаш да се метнеш във филма да го направиш 4х4 mhihi

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Вто 14 сеп 2010 20:54

Е другия вариант е да се търси друга кола и да се слага мотора вътре или да се прави цялата кола на ново, което е не по-малък филм.

Потребителски аватар
shpeki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shpeki » Сря 15 сеп 2010 14:09

А що не си я караш тая кола. Нали уж беше ежедневка. Покарай я една година и тогава ако още искаш пак я прави. Последните няколко месеца само в бокса седи. Вземи я покарай малко. Иначе такива проекти толкова се разтеглят във времето, че накрая вече и мерак нямаш.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 15 сеп 2010 14:33

Незнам какво се оплакваш толкова, имам познат дето е 400 коня на гумите и кара колата всеки ден, защото няма друга, земи свикни с нея, както каза колега. Ти веднага " щар по щар" mhihi

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Сря 15 сеп 2010 14:49

Няма как да ме убедиш, че с 400кс на предно предаване се кара и се живее... И аз мога да тръгвам без да въртя гуми, само че не използвам пълноценно газта и възможностите на колата ;)

@Шпеки. Колата искам не искам, ще я карам поне 3-4месеца преди следващите подобрения ;)

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Сря 15 сеп 2010 15:15

а стига глупости де само ти ли караш бърза кола в тоя форум :banghead: като я направиш 4х4 ко си мислиш че ще и даваш всичката газ от място ли да ама не позна няма такъв филм като искаш добро сцепление слагай едни тойота семи слик и карай ''бързата'' си кола стига превъзбуди моля ви се ти още съединител не си правил почна за 4х4 да мислиш

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Сря 15 сеп 2010 15:20

rabotnika написа:а стига глупости де само ти ли караш бърза кола в тоя форум :banghead: като я направиш 4х4 ко си мислиш че ще и даваш всичката газ от място ли да ама не позна няма такъв филм като искаш добро сцепление слагай едни тойота семи слик и карай ''бързата'' си кола стига превъзбуди моля ви се ти още съединител не си правил почна за 4х4 да мислиш

Абе хората на предно в чужбина дават по ниски 11ки да не кажа 10ки той... и са по 400 коня и не се оплакват ти не си могъл да тръгваш... Е заради това ще си остана на предно защото всеки слага 4х4, а дори и да сменя задвижването ще е задно :) Не се филмирай с глупости от рано, а си карай колата... Поздрави

http://www.youtube.com/watch?v=EZkTgsu4bDI

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Сря 15 сеп 2010 15:39

@rabotnika.
Ок пич, явно не ти е приятно да ми четеш глупостите, тогава защо продължаваш да взлизаш в темата и да се заяждаш? Моята кола не е бърза, тук има много по-сериозни коли от моята! Това не значи че аз не мога да си коментирам за моята кола тук нали? Последния въпрос не беше отправен към теб, а към юзъра бойко...
И последно, съединителя и 4х4 мога да си ги направя на куп примерно другия месец, така че можеш да не ми споменаваш, кое съм направил и кое не съм и кое трябва да направя първо ;)

@Калеб,
Колега от доста хора съм чувал и чел, че повече от 300кс на гумите са си шибана работа и доста от тези хора са известни във този форум с качествени изказвания. Не искам да споменавам имена за да няма после караници, но мненията могат да се намерят на доста места в този подраздел!

Поздрави!
И още един път, колеги, ако се дразните с нещо от мненията ми, което е 100% нормално, винаги можете да ги игнорирате! Това е като скучна страница във вестника, просто обръщаш на следващата!

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Сря 15 сеп 2010 15:51

sk. написа:@rabotnika.
Ок пич, явно не ти е приятно да ми четеш глупостите, тогава защо продължаваш да взлизаш в темата и да се заяждаш? Моята кола не е бърза, тук има много по-сериозни коли от моята! Това не значи че аз не мога да си коментирам за моята кола тук нали? Последния въпрос не беше отправен към теб, а към юзъра бойко...
И последно, съединителя и 4х4 мога да си ги направя на куп примерно другия месец, така че можеш да не ми споменаваш, кое съм направил и кое не съм и кое трябва да направя първо ;)

@Калеб,
Колега от доста хора съм чувал и чел, че повече от 300кс на гумите са си шибана работа и доста от тези хора са известни във този форум с качествени изказвания. Не искам да споменавам имена за да няма после караници, но мненията могат да се намерят на доста места в този подраздел!

Поздрави!
И още един път, колеги, ако се дразните с нещо от мненията ми, което е 100% нормално, винаги можете да ги игнорирате! Това е като скучна страница във вестника, просто обръщаш на следващата!

Незнам за "работника", но аз просто ти продложих защото знам, че е тагаво положението на предно ама все пак все и макса и после пак я вкарай в бокса. Лично аз ако имах парите бих си взел едно старо лансерче и ще си карам 4х4, доколкото до драга според мен задното си останава номер 1. Не се дразня от коментарите ти ами от това че не си караш колата както трябва, а именно на заварка като се счупи тогава го мисли 4х4-то това според мен е по логично :) Поздрави пак :)

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 15 сеп 2010 15:55

Не ми се спори, аз ти казвам как е при този човек, няма да споменавам имена. Ама ми се струва, че още не си се накефил на колата и ръчкаш яко и си разочарован, от това че на 1-2 не се случва нищо интересно :D Явно си решил да слагаш 4x4 ми поздрави ще продължавам да следя темата с интерес :) Но ти препоръчвам, преди да се метнеш във този филм си смени гумите ;)

Върни се в “Силов тунинг”