Kozunak написа:Caleb_meat написа:Трябва ти тестна джанта със зимна гума висока на 2 атмосфери налгане и яко загряване
![]()
К'во си блъскаш главата бе брато, аз чух че от следващия сезон във F1, тези гуми ще са задължителни

Kozunak написа:Caleb_meat написа:Трябва ти тестна джанта със зимна гума висока на 2 атмосфери налгане и яко загряване
![]()
![]()
sk. написа:MK4 написа:Аз за бившето ми GTI бях замислил ето това, за предно предаване съчетано с нови гуми е перфектно решение
http://www.quaife.co.uk/catalogue/products/qdf10r-1
Въх 585 Паунда... и шипинг ако има и монтаж..
rabotnika написа:а стига глупости де само ти ли караш бърза кола в тоя форумкато я направиш 4х4 ко си мислиш че ще и даваш всичката газ от място ли да ама не позна няма такъв филм като искаш добро сцепление слагай едни тойота семи слик и карай ''бързата'' си кола стига превъзбуди моля ви се ти още съединител не си правил почна за 4х4 да мислиш
sk. написа:@rabotnika.
Ок пич, явно не ти е приятно да ми четеш глупостите, тогава защо продължаваш да взлизаш в темата и да се заяждаш? Моята кола не е бърза, тук има много по-сериозни коли от моята! Това не значи че аз не мога да си коментирам за моята кола тук нали? Последния въпрос не беше отправен към теб, а към юзъра бойко...
И последно, съединителя и 4х4 мога да си ги направя на куп примерно другия месец, така че можеш да не ми споменаваш, кое съм направил и кое не съм и кое трябва да направя първо
@Калеб,
Колега от доста хора съм чувал и чел, че повече от 300кс на гумите са си шибана работа и доста от тези хора са известни във този форум с качествени изказвания. Не искам да споменавам имена за да няма после караници, но мненията могат да се намерят на доста места в този подраздел!
Поздрави!
И още един път, колеги, ако се дразните с нещо от мненията ми, което е 100% нормално, винаги можете да ги игнорирате! Това е като скучна страница във вестника, просто обръщаш на следващата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта