Искам на новите и чистачките да се опознават от компа и да се сменят със специален набор инструменти!

muns61 написа:Може ли някой да си представи такава тема за старите коли?
Искам на новите и чистачките да се опознават от компа и да се сменят със специален набор инструменти!
![]()
vasilb написа: като инструментите са с чип и задължително ги имат само в оторизираните сервизи!!!
Siv написа: но ми е малко рано за тая кола, писна ми да нямам кинти, за да я гледам, а повярвай гледам я много от както си я взех, как нещо изсумти веднага получава професионален ремонт, защото се занимавам с транспорт и логистика и ценя техн. съст. на колите - искам моята да е винаги перфектна.
Поздрави
theultimate написа:Аз в момента съм пред подобна дилема, само че сегашна ми кола е Г2, а не Б3. И все повече започвам да си мисля че за средно половин-един час на ден в колата предимно градско (до работа и чат пат на почивка) е по-лесно да си оправиш скърцащите пластмаси или да си сложиш климатик, отколкото да даваш 1000лв за обслужване и пак толкова за предница или турбо. Естествено ако минавах по 200-300км на ден не бих карал старата кошница...
velinsl написа:Баси безсмъртната тема.
......
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: mrsch66 и 39 госта