Искам малко помощ. Трябва да си вадя свидетелство за съдимост за да почвам нова работа. Обаче съм си загубил Акта за раждане. Отгоре на всичко съм родом от далеч. За капак любимата ме предаде http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=22010 точно когато най ми трябва и за дръжка на капака .....Закъсацията е пълна като се сетя че застрахователния ми агент се покри и не мога си напрая каското а крайните срокове наближават без капка милост а аз хабер си нямам къде и при кого ще застраховам.....Майтапа настрана изказвайте се по повдигнатите въпроси обаче се придържайте към най-важния. Може ли тук в София да ми се Издаде акт за раждане за да не ми се налага да ходя до на майната си и КЪДЕ? Ако има някаво значение по принцип си живея в София от сякъде.
Не пей ми се и мач даже не ми се гледа...
Лоша работа. Как се вади Акт за раждане.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Името на баща ми в акта за раждане беше объркано, но 50г. никой не му беше правил проблем докато не дойде ред за новите лични карти. По паспорт се водеше Ваньо а според акта за раждане Ваню и се разкарвахме до родния град на баща ми за да му напишат на ново акт за раждане става за 20мин. но ако живееш на далаче... ти се увижда.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”