iliandj написа:Еми тия, които са с климатроници са така (доста съм виждал такива). Ония ден бях махнал кората отзад да видя, какво става и само 2 тръби влизат там, ама не съм отварял пластмасите, че ми се видя доста играчка. Тръбите до колкото забелязах минават от долу на колата и отиват в посока двигателя някъде, ама там... къде са вързани не знам... Може тия дни да ги снимам даже. Нещо и при мене май не духа студено отзад, понеже аз не се возя там и като съм питал други хора ми бяха казали, че духало хладно, да ама дръжки, до колкото забелязах си духа баш топло и най-интересното, че тези тръби, които влизат под корите отзад парят, т.е. от някъде идва топлото (върти само въздуха вътре в купето), но печката не работи...все пак щеше да си пуши нали си има отделно ауспухче, освен да има някакъв клапан отпред, който да не си върши добре работата.
Не са така повечето са еднозонови ако са само една двоика тръбите посмъртно отзад няма кондезатор за студено а има само радиатор за малкия кръг на антифриза а ако има тръби за фреон наи вероятно има някъкъв клапан отпред който пуска втория кръг или го ограничава