за AAZ мотори да кажете нещто за Автоматичния обтегач???
слагам нов.Кара година и половина и се почва цьр-цьр.
ужас

blagovest_d написа:здрасти, и аз имам проблеми с инерционната ролка още откакто си купих колата преди 2години.през зимата ми скърца нещо и не мога да разбера дали е ремъка или ролката. отидох на сервиз и ми казаха че ролката ми е за смяна и струва 150 лв.някой ако знае на каква цена върви, защото ми се струва много пари
blagovest_d написа:здрасти, и аз имам проблеми с инерционната ролка още откакто си купих колата преди 2години.през зимата ми скърца нещо и не мога да разбера дали е ремъка или ролката. отидох на сервиз и ми казаха че ролката ми е за смяна и струва 150 лв.някой ако знае на каква цена върви, защото ми се струва много пари
fox_vt написа:blagovest_d написа:здрасти, и аз имам проблеми с инерционната ролка още откакто си купих колата преди 2години.през зимата ми скърца нещо и не мога да разбера дали е ремъка или ролката. отидох на сервиз и ми казаха че ролката ми е за смяна и струва 150 лв.някой ако знае на каква цена върви, защото ми се струва много пари
Каква е наистина колата щото аз съм сменял ролката с тая бразилската и зимата или сега по някой път когато е студено нещо прискърцва и тай не мога да го разбера кое е (пък ме мързи да задълбавам)Само дето при мен скърца най вече като пусна фароветекоето ме съмнява че ще е генераторен проблем макар да не е задължително
двг е АХУ
Същия проблем като твоя (присвирването, като въртиш волана) го реших със смяна на обтегача.RadoShopa написа:Оф,ето я и моята одисея с тези ролки,ремъци и обтегачи viewtopic.php?f=6&t=217069
П.П Проблема още ми виси,при слагането на новите неща се сещам,че направихме проверка на въртенето на алтернаторната шайба-беше Уж нормално,но сега симптомите са същите (вибрации на ремъка и обтяжна ролка и присвирване на ремъка)Тези дни ще я вкараме пак за оглед......дано се похваля и аз скоро с "тишината",а и да помогна по някакъв начин с решение на проблемния въпрос!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 27 госта