Пистов ремък на Поло с двигател АЕФ-РЕШЕНО ЗА КЛЮЧ
Пистов ремък на Поло с двигател АЕФ-РЕШЕНО ЗА КЛЮЧ
имам проблем с пистовия ремък на моето поло двигателя е АЕФ без обтегач е и има климатик слаган допълнително ремъкът ми не е 1545 а е по голям въпросът ми е дали ако го премеря с ролетка дължината която показва ще съответсва на размера ще съм много благодарен ако някой ми помогне
Последна промяна от zasu на Пон 27 сеп 2010 16:58, променено общо 1 път.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: ремък
с ролетката можеш да го премериш приблизително...но наи добре е взимаш мериш и ако нестава връщаш и взимаш нов....и така докато стане някои.
мен ме интересува дали като го премеря с ролетка и покаже 1м и 58см отговаря на 1580 ремък
-
- Автомобил:
- Двигател:
zasu написа:мен ме интересува дали като го премеря с ролетка и покаже 1м и 58см отговаря на 1580 ремък
Колега ако стария ти е за смяна просто го срежи и тогава го премери и 6те полу4и6 то4ен размер,ина4е това за размерите според мен е така.успех
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
zasu написа:мен ме интересува дали като го премеря с ролетка и покаже 1м и 58см отговаря на 1580 ремък
Да
-
- Автомобил:
- Двигател:
zasu написа:това е сигурно със сантиметрите нали
Абсолутно са сантиметрите колега,просто няма как да са метри.успех

мерихме с един мой приятел ремъка на неговото поло което също е с климатик и размера му е 1545 а като го премерихме с ролетката външно показа 1м 56см това възможно ли е да се е разтегнал ремъка сантиметър и половина 

-
- Автомобил:
- Двигател:
zasu написа:мерихме с един мой приятел ремъка на неговото поло което също е с климатик и размера му е 1545 а като го премерихме с ролетката външно показа 1м 56см това възможно ли е да се е разтегнал ремъка сантиметър и половина
Възможно е малко да се е разтегнал колега ма това си го обира обтега4е.успех

Re: Пистов ремък на Поло с двигател АЕФ
колега аз съм писал че нямам обтегач а само една самообтяжна ангренажна ролка и тя обира много малкоgogovaseev написа:zasu написа:мерихме с един мой приятел ремъка на неговото поло което също е с климатик и размера му е 1545 а като го премерихме с ролетката външно показа 1м 56см това възможно ли е да се е разтегнал ремъка сантиметър и половина
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пистов ремък на Поло с двигател АЕФ
zasu написа:колега аз съм писал че нямам обтегач а само една самообтяжна ангренажна ролка и тя обира много малкоgogovaseev написа:zasu написа:мерихме с един мой приятел ремъка на неговото поло което също е с климатик и размера му е 1545 а като го премерихме с ролетката външно показа 1м 56см това възможно ли е да се е разтегнал ремъка сантиметър и половина
А цифрите на ремака дето го мерите виждат ли се?може да е сменяван и просто в някои магазин да са му дали по дълаг ремак и за това да е така.

Върни се в “Дизелови агрегати”