Ronin написа:Първо това е сув а не джип...разликата е от земята до небето
Знаем, че джип (Jeep) е марка нали?!
Иначе ходих преди време да гледам в шоу рума един Дъстер, подмамен от ниската цена.
Много кофти и евтин интериор (пластмасата най-вече - мерише на китайско).
Кофти боя - беше цялата в боклучета от боядисването. Сори ама някои хора и в гаражите си боядисват по-добре. Това ми дава основания да мисля, че и под лака не е особенно качествено.
За техниката не мога да кажа, но в Ауто билд много го хвалят напоследък (цена-качество).
Лично аз не бих го взел, не защото е румънско или нещо такова, а защото след 2-3 години няма да има цена.
А ако си взема едно Паджеро, примерно, за тези пари (съответно по-старо), след 2-3 години цената ще е значително по-висока от тази на Дъстера.
И когато се сложи на кантар всичко - застраховки, прехвърляния, поддръжка, обезценяване ...., не ми излиза сметката.
А има такива хубави стари машинки - истински 'жипки
Освен това каква е идеята да си вземеш джип, който не е 4х4...
Но определено да си кажем честно новото си е ново, като качество и разходи по него! Ти казваш че би си взел друга марка автомобил вместо нова кола за 10 бона! Да но този автомобил за 10 бона ще ти излезе 15 бона докато го вкараш в ред, а гаранция за него няма кой да ти даде! Докато при новият автомобил е друго! Караш 5 години и не му мислиш! И ако мислиш че ще държи повече цена старото возило от новото, то е така защото ние Българите робуваме на марки! А назапад хората гледат годината на колата и в какво състояние е от кък купи и т.н та да не навлизаме в подробности но жалко че все още неможем да си поднивим парка с нови коли! Пожелавам ти да покараш 2,3 години само чисто нови коли, и ще се обедиш че Дачиа не е толкова лош автомобил! А и по този начин парка на държавата ни ще се поднови !

Икономичен дизел, голям клиренс, усилено окачване, евтина поддръжка, съвремен дизайн.
А тоя кокошарник не може да се сравнява даже с комфорта на Лада 7-ца или с проходимостта на Нивата 

Друго си е като кажа