За купувачите на голф-2- съмнително !! Костиброд

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kapini
Автомобил:
Двигател:

Re: За купувачите на голф-2- съмнително !! Костиброд

Мнениеот kapini » Чет 07 окт 2010 13:41

каза същи че голфа бил екокарбуратор, аз лично за пръв път чувам за такава порода
После го питах дали не е инжекцион, каза "да да инжекцион е"

[b]Аз сега ще почна да му се обаждам от различни телефони с преправен глас да искам да разглеждам колата, после ще му връзвам тенекия да виси да ме чака.
Колеги ако някой изяви желяние може да направи същото, ако не да е жив и здрав, аз лично ще се позабалвлявам малко да го потормозя :banana
[/b]
тел му е 0877962842 :012:
линка е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Последна промяна от kapini на Чет 07 окт 2010 13:49, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 07 окт 2010 13:47

ебати филма :lol:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 07 окт 2010 14:25

kapini написа:Аз сега ще почна да му се обаждам от различни телефони с преправен глас да искам да разглеждам колата, после ще му връзвам тенекия да виси да ме чака.
Колеги ако някой изяви желяние може да направи същото, ако не да е жив и здрав, аз лично ще се позабалвлявам малко да го потормозя :banana

Значи колега, с риск да се обидиш, но това ми е малко мишкарска работа!!
Седиш си зад компютъра и приканваш потребителите да тормозят еди кой си, щото се е отнесъл кофти с теб и т.н., което към момента си седи твое твърдение.
Вместо да се занимаваш с тея детенщини да звъниш и да се правиш на пу*ка, ако това е вярно да беше събрал 3-4 приятели да му строшите кокалите на тоя измекяр и това е.... Кво се занимаваш с глупости, че и нас ни занимаваш...... :012:

Потребителски аватар
kapini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kapini » Чет 07 окт 2010 14:51

yoan4o написа:
kapini написа:Аз сега ще почна да му се обаждам от различни телефони с преправен глас да искам да разглеждам колата, после ще му връзвам тенекия да виси да ме чака.

Значи колега, с риск да се обидиш, но това ми е малко мишкарска работа!!
Седиш си зад компютъра и приканваш потребителите да тормозят еди кой си, щото се е отнесъл кофти с теб и т.н., което към момента си седи твое твърдение.
Вместо да се занимаваш с тея детенщини да звъниш и да се правиш на пу*ка, ако това е вярно да беше събрал 3-4 приятели да му строшите кокалите на тоя измекяр и това е.... Кво се занимаваш с глупости, че и нас ни занимаваш...... :012:

Ти приателю правищ ли разлика между кофти отношение както го каза и криминално деяние- измама, отвличане, бой, а не дай си боже и убийство.

Първо не знам къде да го търся а и не искам. Ако стане ще е чак когато и той ме забрави, аз не прощавам и отмъщавам но ако си струва, и не се ограничавам до бой само...има много по-умни начини вкл.и бой разбира се.
Не ми се занимава с пумияри, имам по-интерсни неща да върша.
Може да има доста големи проблеми след това, вкл и умрели, а не ми се влиза в затвора, ако на теб ти се влиза си е твоя работа, не те занимавам на сила ако искаш чети,ако искаш не чети, които иска да се обади.
Психичния тормоз е не по-малко кофти от физическия ако не си го разбрал досега аз ти го казвам от мен да знаеш.
Ако отида в Костинброд с няколко човека не се знае там колко ще излязат, а и ти казах не ми се ходи на съд, в затвор и т.н.
Това че съм предупредил не ми се струва празна работа, нито пък това че си седя както ти казваш на комп. и пиша ми се струва работа за пу#ка като се изрази ти.
Е не всички сме крадци, измекяри и мизерници. Не се дръж като бай Ганьо и не обиждай щот само се излагаш, а както усещам тук нивото е малко по-восоко от твоето и хората са по-добронамерени.
Интернет в случая може да помогне един мизерник да стане известен и да няма други като мен, а не дай си боже и по-кофти филми, с трагичен край. Ако това ти се струва работа на пу.ка е много ти е странна ценностната система.
Ако те дразни( а няма защо) проблема си изцяло твой решавай си го.Най-лесното е пропускаш тази тема
Поздрави от мен.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 07 окт 2010 15:02

Само не ми дискутирай нивото, ако обичаш..., данеби да съм излъгал нещо, а?
добре, че си ти да ме светнеш за нещата от живота и кое е криминално и кое не.... mhihi :063:

Вече наистина ме е яд, че не я подминах темата, да се нервирам тука, заради тебе....., плачко....!

Много вътрешно го прие....защо ли?!
Айде със здраве, и на следващия оглед, само с придружител (и) и по към центъра..... mhihi :kissy:

Потребителски аватар
kapini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kapini » Чет 07 окт 2010 15:17

приятелю не се сърди,но пести си енергията, не се нерви без повод, и не се сърди за неща които не са сърдене,
не виждам кво се иадосваш без повод това вреди на здравето...
поздрави...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 07 окт 2010 15:37

тоя те е водил да берете къпини 100% :seeex

Потребителски аватар
kapini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kapini » Чет 07 окт 2010 15:38

обадих се в моile.bg пратих това, разбрах че телефона дава свободно сега,
може би скоро обявата ще я махнат от мobile.bg.
nomera na kolаta не го записах, не го изапомних СО........?

Потребителски аватар
kapini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kapini » Чет 07 окт 2010 15:44

hooligans написа:тоя те е водил да берете къпини 100% :seeex

Кой знае може и това да е, но по скоро ми се струва, че шеще да се стигне до бой или убийство дори.и нямаше да сме 1:1 а сигурно ме караше при други измекяри като него, или да ме убива, ако е имал пистолет в гората там кой ще ме намери...Можеше сигурно да го ступам, беше по-нисък, по-трудно подвижен от мен с къси крака, тежък от ядене и поркане, истинска шамандура...но едва ли щеше да сме 1:1. аз нямам оръжие,дори нож.

Потребителски аватар
kaica_niko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kaica_niko » Чет 07 окт 2010 17:40

На някои може да не им се вярва че се е случило,но аз вярвам. Подобна ситуация и на мой приятел за малко да се случи преди време. Затов аколега, колкото и да разбирате от коли ,като тръгнете да си купувате ,не ходете сами.Никога няма да навреди един другар за компания. Добре си се разминал колега,браво

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Чет 07 окт 2010 19:26

бате тоя ако е имал кофти ден ти па ептем си го нервирал,
начи такива хора като тебе ти кола си трагнал да купуваш а не знаеш даже как изглеждат старите талони тва 1.48 е некво тегло са нямам пред мене да ти цитирам точно какво с тоя талон като одидеш в кат и ти дават нов ако евентуално има договор да си направите нооо абе и ти си си за ебане..
друг е въпроса че незнам кво коментираш на коелгата нивото като те гледам къв голф си избрал за тея пари ти знаеш ли какви голфове има за тея пари ?
и 3то не разчитай на държавата тука и да те убият и да убиеш пак че се измъкне човек,саморазправата е истината лично тоя като скачам(трее да съм луд) такава ръчна щах да му дръпна че после да няма кво да продава
на някой завой му вкарваш 1 в лицето тоя от паниката бие спирачки ( и тогава може да си скочиш като пич) и нема да те е яд че се е утрешал ма ти си спекъл и незнаеш кво да правиш

Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Мнениеот moreg » Чет 07 окт 2010 19:28

Хм интересна тема! добре, че си го писал това за да не го търсят този измамник по всичко личи!
Аз пък ще ви кажа на мене какво ми се случи преди около 8 години, на язовир Огняново Софийско, може би повечето колеги го знаят!
Значи аз там редовно ходех преди за риба, реших обаче един ден да отида на място, където беше забранено в смисъл нямаше табела забранен риболова но имаше спусната бариера, за брега откъм кулата става въпрос! откакто го забраниха там никой не ходи и си мислех, че има повече риба, и затова реших да отида да ловя там!
Не бях с кола а с Симсонка! След като го забраниха съм ходил само веднъж там на излет там и не съм имал проблеми до онзин ден през 2002! свечеряваше се и понеже нямаше особенна слука викам време е да си ходя! и на тръгване качвам си се аз нагоре и бутам симсонката покрай бариерата и насреща ми хоп спира бяла шкода 120L :roll: викам си сигурно искат да ме питат нещо обаче, в следващия момент от нея слизат двама човека между 45 и 55 годишни да са били и единия вади пистолет и ми го насочва, макаров мисля беше пистолета :shock доста се изплаших просто сърцето ми се преобърна и се разтреперих какво ще прави този :( та сочи ми пистолет и и ме пита какво правя там! аз му казах че лових риба и се прибирам, и той ми вика тука е забранено и си в нарушение :roll: аз му казах ми добре в нарушение съм признавам си защото доста се уплаших от тоя пистолет! беше охранител на стената явно! само неможах да разбера защо ми извади пистолета, явно е било да ме сплаши и да не идвам повече там за риба е направи го!
Та по едно време тоя си прибра пистолета и ми вика стой тука и ми дай книжката ти и документите на мотора, е аз не ги носех естествено с мене защото вилата ми е в съседното село и нямам навика да ги нося на такива разстояния! и тоя ми вика остави тука мотора и отивай пеша до селото ти и ми донеси документи иначе ще викна полицията и ще ти напишат акт! аз му викам селото ми е на 6 км а пък и се свечеряваше немислимо беше да си тръгна пеша! накрая тоя ми вика махай се оттука и да не съм те видял повече, запалих симсонката и с мръсна газ избягах!
Според мене тоя беше луд простак!
Та оттогава не съм стъпвал повече там, защото е такива откачалки като тоя може да направят някоя глупост!

Потребителски аватар
SLAVI4O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLAVI4O » Чет 07 окт 2010 20:25

Колега аз щях да съобща в полицията

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 07 окт 2010 21:33

:shock

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 07 окт 2010 21:42

голфа е сниман на т.нар. околовръстно на Костинброд, което излиза на ломския път при поликлиниката
доста е далеч от лукойла на път за София...около 2 км
не съм го виждал наоколо, но е пълно с такива баракудници ...

тоя индивид не го знам :?
но както и навсякъде луди има много, мошеници още повече

Върни се в “ОФФ-Топик - други”