пукане в гърнето
-
- Автомобил:
- Двигател:
пукане в гърнето
Здравейте,имам следния проблем-като сам на скорост,примерно на трета и като върна газта се получава едно пукане в гърнетата.това пукане се получава на всички скорости.явно е богата сместа.автмобила е голф 3 1.9 моноинйекция.сменил сам само свещите.бихте ли ме посъветвали какво друго да смена.този проблем съм го коментирал с поне трима майстори,но всеки ми казва различно.един казва кабели,втори казва дистрибуторна капачка,трети клапан,четвърти ламбда сонда.или ако е коментирана тази тема да ми кажете точно как се казва.
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: пукане в гърнето
аз бих върнал старите свещи за проба.... то както казваш само това е променено
-
- Автомобил:
- Двигател:
maximus_k1 написа:Здравейте,имам следния проблем-като сам на скорост,примерно на трета и като върна газта се получава едно пукане в гърнетата.това пукане се получава на всички скорости.явно е богата сместа.автмобила е голф 3 1.9 моноинйекция.сменил сам само свещите.бихте ли ме посъветвали какво друго да смена.този проблем съм го коментирал с поне трима майстори,но всеки ми казва различно.един казва кабели,втори казва дистрибуторна капачка,трети клапан,четвърти ламбда сонда.или ако е коментирана тази тема да ми кажете точно как се казва.
колегата да уточни 1.9 моно/има ли! че не се сещам-някоя нова модификация ли е?
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
vento_fen_abs написа:колегата да уточни 1.9 моно/има ли! че не се сещам-някоя нова модификация ли е?
Не се заяждай с човека най-вероятно е натиснал 9 вместо 8

- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Колега да ти кажа честно може да е и от 3-те капачка+палец,кабели,клапани сондата според мен няма как да е! Изключвам проблема със богата смес заради прецакана Л.сонда ЕКУ-то 6те я отреже,влезе в сервизен режим и пак ще работи!
Пробваи следното:
запали колата и започни за пръскаш с едно шише с пробита капачка в/у кабелите. Ако се влоши работата на двигателя имаш оттечка на някой кабел ако всичко си е наред не са кабелите остава капачка+палец за клапани неми се говори
Пробваи следното:
запали колата и започни за пръскаш с едно шише с пробита капачка в/у кабелите. Ако се влоши работата на двигателя имаш оттечка на някой кабел ако всичко си е наред не са кабелите остава капачка+палец за клапани неми се говори

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, колата е 1.8 моно. Мерси за отговорите, ще опитам това с шипето, и ще пиша какъв е резултата.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Диагностика на запалването, ламбдата и температурни датчици.
-
- Автомобил:
- Двигател:
до колегата "VENTO"-значи според тебе не е клапан така ли.пробвах да карам с извадена букса на ламбда сондата,но пак се полуава това пукане.кажи ми нещо повече за тези температурни датчици или дето казваш диагностика на запалването.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
центровка на запалването
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Какво повече да кажа - отиваш на елконаджия да провери запалването, ламбдата и температурните датчици и ако всичко е наред, тогава може да се мисли за изпускателен клапан. Ама няма сега зорлен да сваляш главата я! Между другото, ако е изпускателен клапан, ще е черна и свещта - огледайте ги коя как е работила.
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
пукането при мен се получава от неотчитаща ламбда сонда просто не е закачена за резонатора ( от добри майстори ) , лоши свещи и когато върна от 3-та 2-ра и пускам бавно съединитела , ще кажеш че карам WRC
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
при мен беше същия дерт краиното ми гърне било издънено ,бях я карал на диягностика всичко наред в следствие смених гърнето и се оправи 

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
пробита изпускателна система имам 2 пасата 1.8 абс моно първо на единия взе да гърми и след 100 зададени въпроса и още толкова преглрди от колеги се оказа ,че след като заварихме една дупка преди средното гърне спря да гърми ,а на другия се беше продухала гарнитурата на съединението между генерацията и началото на тръбата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”