Климатик
Re: Климатик
Това нема ли начин да се направи отгоре през нишата на механизма за чистачките без да се разглобява откъм купето?Заинтригувах се,защтото преди време при смяна на радиаторче на парно ми преебаха вакума,който управлява клапата за външен или вътрешен въздух и оттогава парното и климатика не смогват.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
пре мен е с едно мотор4е там вакум няма
Сигурен съм,че на моята (GTI 2E) клапата се управляваше с вакум и тръбичката се намираше точно между двата маркуча за парното.
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
възможно е да е такава вакууумна кьория , ама дет ще разглабям толко ... Аз не ми дойде на ум обаче , ако наистина чак толко главоболия ще имам , да вържа с една тел , дето да мога да я управлявам тая клапа , нещо ако ми се прииска да я регулирам , ама нищо , 10 болта и пак мога да прая подобрения
10 мин работа е , ко... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен също ми излитат дунапренчета , не ми духа достатачно топло и мисля да го разглоба но малко ме е страх да не объркам нещо.Трябва ли да свала цялото табло или може само жабката?По снимките така ми се струва.Колата е с климатроник но би трябвало да е същото.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
колега запрятаи ръкави и сваляи смело... Първия път изглежда 4е вси4ко е много сложно,... Важно е да запомни6 кое от каде си свалил.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
golf_III_2e написа:колега запрятаи ръкави и сваляи смело... Първия път изглежда 4е вси4ко е много сложно,... Важно е да запомни6 кое от каде си свалил.
Така че запретни ръкавите и на фотоапарата.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
golf_III_2e написа:приготви си 120лв за сваляне на табло
Това е точната цена, платена на точния човек обаче

-
- Автомобил:
- Двигател:
Голямо разтроиство е това парно,махнах цялото табло та даже и гредата за която е вързано кормилото.Дунапрените почти ги няма ,добре че поне радиаторчето е чисто.Утре ще го зглобявам да видим дали ще има резултат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
колега тези 2 бол4ета които държат гредата за кормилния прът се развиват с 4ук и сека4 

- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз отварях Ауди 80 заради гадния дунапрен,който беше заминал в небитието.
Оказа се,че след 5 месеца ми се пукна и казанчето за парното,
Сега ми е смешно тогава псувах много.
Та слагах тънки листове алуминий вместо дунапрен и уплатних с лента за уплатнение на прозорци,да не тракат вътре като се върти от едно в друго положение.
Кормилния прът не съм го вадил,даже карах колата така без таблото 5 дена много яко беше,доста хора поглеждаха към колата

Оказа се,че след 5 месеца ми се пукна и казанчето за парното,

Сега ми е смешно тогава псувах много.
Та слагах тънки листове алуминий вместо дунапрен и уплатних с лента за уплатнение на прозорци,да не тракат вътре като се върти от едно в друго положение.
Кормилния прът не съм го вадил,даже карах колата така без таблото 5 дена много яко беше,доста хора поглеждаха към колата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Сега вече имам парно.За 45 лв. ми залепиха клапите и поставиха напълно цялото табло.
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Добре за ААЗ някои да ми каже как да оправа парното.Днес смених термостата колата си загрява а вътре духа СТУД.И при мен ли е същото както на снимките на Мирослав.
1.9 турбо дизел
1.9 турбо дизел
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако мойе колегата които си е завил направо клапата с винче под жабката да кайе има ли резултат и зимата как е запотяват ли му се прозорците 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”