altanivan написа:И аз карам моя пасатор б3 с антифриз от евтиния и няма никакви проблеми ..!Карах го едно лято с вода само,като дойде зимата сложих антифриз и веднага протече помпата![]()
ti6ogb написа:Аз сменях скоро,но направих глупост че не загрях хубаво колата,и при наливането хвана 3-те литра концентрат
(HEPU -Германски)и само 400 грама вода.Ще има ли някаква разлика , ако е така омесен ?
Ljubon написа:ti6ogb написа:Аз сменях скоро,но направих глупост че не загрях хубаво колата,и при наливането хвана 3-те литра концентрат
(HEPU -Германски)и само 400 грама вода.Ще има ли някаква разлика , ако е така омесен ?
Конценратът задължително се разрежда, за препоръчване с дестилирана вода; в противен случай охлаждането се влошава, когато се ползва само концентрат.
К.Одаджийски написа:Ljubon написа:ti6ogb написа:Аз сменях скоро,но направих глупост че не загрях хубаво колата,и при наливането хвана 3-те литра концентрат
Конценратът задължително се разрежда, за препоръчване с дестилирана вода; в противен случай охлаждането се влошава, когато се ползва само концентрат.
Странно, трета кола за 11 години карам САМО с концентрат антифриз и не съм забелязал влошено охлаждане при нито една от колите!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 39 госта