Ето как аз си смених термостата на Голф 3 TDI 1Z(90Hp) (с дясна дирекция )
Преди да започна разглабянето прочетох доста теми във форума и като цяло разбрах кое как да стане, но в последсвтие като започнах да разглабям установих, че има малки различия между начина на закрепване на хидравличната помпа при различните двигатели. Смяната я правих на канал в домашни условия изцяло под колата, но преполагам и с крик също може да стане. Аз бях решил да пробвам да сменя термостата само като махна планката за хидравликата и според темите във форума трябваше да отвия 4 болта, но при мен се оказаха 5.
С червените кръгове и стрелки съм показал болтовете които се развиват за да се махне само планката и предполагам там кадето е червения правоъгълник(болт №5) ще може да има достъп до болтовете на самия термостат, но аз не съм пробвал защото в последствие реших да махна хидравличната помпа.
За да се махне помпата на хидравликата могат да се развият само болтовете показани с жълти кръгове и стрекли. Аз лично използвах следната последователност отвъртъях първо болт 1 и 2. При болт 1 използвах лула пнеже тази тръбичка на хидравликата пречи да се вкара камък от гидория.След това болт 4 с гидория. И накрая болт 6 като се освободи този болт ремъка може свободно да се махне и помпата остава във ръцете ви хубаво е да я отместите и подпрете на някое тупче или да я вържете с нещо.
Болтове 1,2,3,4,6 са номер 13 а болт5 е номер16.
При разглобяването първо завих всички болтове по малко колкот да хванат като започнах от 4 след това 1 и 2 сле това ги затегнах докрай. Последен оставих болт 6 понеже с него при мен става натягането на ремъка.
При него има една гайка със зъпчета които се зацепват със зъпчетата на другата планка която държи хидравликата. Тази гайка е номер 22 и аз използвах лула и гидория за да натегна ремъка.
След като се свали хидравликата се открива тази гледка
Сега е момента в който почнах да източвам стария бъркоч. Първо развих капачката на разширителния съд и пробвах да разкача между пласмасовата час и мъркуча който отиваше към радиатора, но не успях и затова реших да отвия двата болта на термостата. тука стана мръсотията понеже не е кран като на чешма - пускаш и източваш ами почва да капи, да подлизва гадна история. След като махнах този фланец на термостата изтече водата от радиатора. Стария термостата си седеше на мястото изглежа се съсдаванещо като вакум и трябва хубавод да се разклати за га излезе, НО ВНИМАНИЕ!!! след като го махните ще се излее и водата която е останала в маклия кръг. Така е ако сменяте на студен двгател. Болтовете на термостата са номер 10 като този долния при мен се разви с един Г образен ключ от стар комплект за Москвич понеже камъка на гидориятя неможеше да влезе(много е голям)
Ами това е от мен благодаря на форума от където постоянно се уча и благодарение на него успях да дам този отговор