Tomcat написа: мисля че бяха основно за авенсис и корола[/list]
нали знаеш че вече си пишат кой какво иска:)сектанти всякакви

Тойотката си заслужава много:)
santo_trafficante написа:Tomcat написа: мисля че бяха основно за авенсис и корола[/list]
това съм го чувал от приемчик във стария сервиз на Тойота:)карам му кола на 20000км работеща на 3 цилиндъра:)и тоя пич почукваики с една химикалка по мотора ми разправя:абе ти от къде я взе тая кола ми тя за основен ремонтACCELERATOR написа:santo_trafficante написа:Tomcat написа: мисля че бяха основно за авенсис и корола[/list]
Ставаше въпрос за форума на Тойота - хората се оплакваха, че колите им с двигатели 1.8 и 1.6 бензин на 80 000 км вече били за основен ремонт.
santo_trafficante написа:това съм го чувал от приемчик във стария сервиз на Тойота:)карам му кола на 20000км работеща на 3 цилиндъра:)и тоя пич почукваики с една химикалка по мотора ми разправя:абе ти от къде я взе тая кола ми тя за основен ремонтACCELERATOR написа:santo_trafficante написа:Tomcat написа: мисля че бяха основно за авенсис и корола[/list]
Ставаше въпрос за форума на Тойота - хората се оплакваха, че колите им с двигатели 1.8 и 1.6 бензин на 80 000 км вече били за основен ремонт.хаха теглих му една треснах капака и в друг сервиз на Симеоновско за диагностика
хората ми оправиха колата за 20лв т така с този ремонт до 95000 и я продадох само смяна на консумативи масла и ала бала:)
santo_trafficante написа:
на мен на астрата дето карах за 4 год ми се скъса кормилотокофти материали:)протри се гадно та я водих на тапицер
One написа:santo_trafficante написа:
на мен на астрата дето карах за 4 год ми се скъса кормилотокофти материали:)протри се гадно та я водих на тапицер
то па щото в орел се научиха как се правят коли.....само двигателя на прави една кола ама там май не го знаят...
на мой познат на корса на 6 месеца му изби ръжда под задния джам.....без удар без нищо - ей така нали ги правят от стари консерви
mladvampirTDI написа:Абе в интерес на истината съм виждал 20 годишна тойота, и не отстъпва по нищо на Голф - Пасат. НО Королата като ценова гама е на 6-7К от Голф, а аз пряко сили мога да отделя мах 30К, със кредит от банка ;-( БГ ко да правиш, иначе и аз знам, един Г5 140 ТДИ е прекрасен автомобил, ама ........
За по ниския клас, Яриса е на цената на ПОЛО, или малко по евтина, но и малко по-малка.
Та не знам вече, от VW казаха, че и за панаира ще е тази опстъпката -1200 за ПОЛО и -1500 за Голф ;-(
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта