значи симптомие са следните със скорост над 60 - 70 се чува силно виене сеедно си в буря ... предполагам че някои лагер е заминал
долу при предна лява гума на главата но немога да го локализирам точно може и да е на задна гума ...
предполагам че се е разбил от крива джанта
та въпроса ми е следния колко ми струва горедолу тоя лагер със смяната ... ?
Толкова ли е трудоемка операцията че да немога да се справя и сам и какво ще ми е необходимо за смяната ?
Г3 - смяна на лагер?
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Ако е преден е по сложно.Сега и аз имам проблем с преден лагер.За заден е по лесно, но за преден мисля, че с неква машина да се набива.
Аз проучих и за добър лагер ми искат 30лв , а за смяната 15лв.
Може да разбереш дали е преден, ако завиеш на завои и ако вие много става ясно, иначе ако е отзаде ще си вие едно и също.При мен е преден десен и като правя ляв завой вие зловещо, и ме моли за смяна.До ден два ще съм го сменил, че чух че е възможно колелото да блокира и ...
Аз проучих и за добър лагер ми искат 30лв , а за смяната 15лв.
Може да разбереш дали е преден, ако завиеш на завои и ако вие много става ясно, иначе ако е отзаде ще си вие едно и също.При мен е преден десен и като правя ляв завой вие зловещо, и ме моли за смяна.До ден два ще съм го сменил, че чух че е възможно колелото да блокира и ...

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де.. моят случай пък е много странен...
Като сложиш зимните гуми ( на същите джанти ) и след известно време започна да вие нещо отпред.. първоначално тихо и от време на време след това по-силно ( като карах нощем по магистралата си беше направо приключение
... човек се чуди в кой точно филм на ужасите е попаднал
).
Смених си гумите пак с летни но виенето сякаш не намаля
.
Преди обаче около месец-два с един приятел си смених накладките и дисковете и изведнъж цялото виене спря
. Стана тихичко като в болница
. Та вече около месец-два ни звук ни стон.... Някой да има някакво обяснение по въпроса?
Като сложиш зимните гуми ( на същите джанти ) и след известно време започна да вие нещо отпред.. първоначално тихо и от време на време след това по-силно ( като карах нощем по магистралата си беше направо приключение

Смених си гумите пак с летни но виенето сякаш не намаля

Преди обаче около месец-два с един приятел си смених накладките и дисковете и изведнъж цялото виене спря

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”