golfer написа:връзва с тел да прави труд и творчество да лепи накладки /на бмв х5 и на порше съм виждал/
:
И аз, феродов диск на BMW 850.Лепачите на Симеон питали човечеца: от какво е диска?
-Ми от бус.
-Ми чао, на такива бусове не лепиме

golfer написа:връзва с тел да прави труд и творчество да лепи накладки /на бмв х5 и на порше съм виждал/
:
chefito написа:Добри, как така скочи от единия бряг на другия?
golfer написа:....
Да пич, селяк съм и никога не съм го крил нито пък съм се срамувал от това.
За разлика от всеобщото българско-"европейско" мислене аз знам моите възможности и се разполагам според тях......
dobrin написа:Никой зорлем не си купува втора употреба, обстоятелствата понякога просто го налагат.
golfer написа:dobrin написа:Никой зорлем не си купува втора употреба, обстоятелствата понякога просто го налагат.
даммм![]()
само дето малко хора вникнаха в идеята на темата.
колега отива в нова квартира и си търси сушилна
търси си и евтина входна врата приимерно..
сам с ограничени финансови възможности
ами да си купи последна тупаница на техниката и да я ползва 2-3 пъти в месеца
през останалото време да се снима с нея за фейсбука примерно...
иначе е лесно да прокламираш принципи и да слагаш епитети
chefito написа:Явно аз съм сбъркан, че не искам да си купя уреди втора ръка...
dobrin написа:Никой зорлем не си купува втора употреба, обстоятелствата понякога просто го налагат.
golfer написа:dobrin написа:Никой зорлем не си купува втора употреба, обстоятелствата понякога просто го налагат.
даммм![]()
само дето малко хора вникнаха в идеята на темата.
колега отива в нова квартира и си търси сушилна
търси си и евтина входна врата приимерно..
сам с ограничени финансови възможности
ами да си купи последна тупаница на техниката и да я ползва 2-3 пъти в месеца
през останалото време да се снима с нея за фейсбука примерно...
иначе е лесно да прокламираш принципи и да слагаш епитети
Matematiks написа:не мога да оспоря че си прав,но тезюи специално са много коректни,и обслужват и следгаранцйонно,питал съм изришно.По думите на техника който ми я монтира има части и не са баснословно скъпи за разлика от всеобщото кредо.
![]()
За колите не сме ли кош Чефи,тъжно е но е така.А и се очертава доста време е да е така,поне докато не почна да взимам 3 бона заплата,аз нова кола няма да имам,както и Дачия също НИКОГА няма да имам
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта