mitakathvp написа:Не!Възможно май-безмисленият кредит е за колаМного мои приятели изгоряха с тия коли и кредити!Особено като теглят повече за по-скъпа кола и се окаже с много проблеми
mitakathvp написа:И аз нямам богати родители но работя на две места и се оправям(сега и в чужбина мисля да бягам)Така че кой както си го направи
mitakathvp написа:Всеки се оправя по единично
Barboukov написа:Pirogov написа: че с 1000 лева заплата не би изтеглил кредит искам да му кажа,че много малко хора взимат над тези пари от честен труд.Аз лично взимам малко повече и ми се НАЛОЖИ да изтегля.
viewtopic.php?f=60&t=5987
Колега, виж какви са заплатите
doaiena написа:Какво лошо има да вземеш заем за да си купиш кола, това не го разбирам!
Всеки взима заем според възможностите си, някои хора взимат 4000 на други това им е лихвата на месец за кола!
Всеки се простира според чергата си, ако всеки събираше от закуска/заплата да си купи кола, по улиците масово щеше да е пълно с бангии, ако нормален човечец взима заплата от 700 лева и жана му примерно 500, колко може да отдели за кола на месец, ако колата струва 4000 хиляди, това примерно семейство с общ доход от 1200 лева след като плати, тока, водата, парното, телефоните, итн.., ще отдели около 100/150 лева, в продължение на колко години ще събере сумата от 4000 хиляди лева според вас..., ще я събере след 2г и половина до 3г, та драги приятели въпросната кола дали вече ще струва толкова, дали вече ще е така хубава като преди 3г итн..., за това хората са измислили кредитите, банките итн..., нали взимаме пример от чужбина, там хората дори нямат собствен дом, всичко е на името на банката!!!!!
пп. Това не важи за сам човек без семейство, за който приоритет е само той и живе е в бащиния дом и единствената грижа са благата му, тогава по лесно и бързо ще събере повече пари, това го пиша за критиците, които ще ме провокират с някоя мъдрост!
Поздрави!!!!!
mitakathvp написа:И аз нямам богати родители но работя на две места и се оправям(сега и в чужбина мисля да бягам)Така че кой както си го направи
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта