Има ли хора във форума теглили кредит за VW?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
SuN_CiTy
Автомобил: VW GOLF V 2_0 TDI 4 MOTION
Двигател: BMM 2006

Re: Имали хора във форума теглили кредит за VW

Мнениеот SuN_CiTy » Съб 23 окт 2010 10:55

И Аз съм от "кредитните милионери" и си купих Golf 4-ката :? :012:

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Съб 23 окт 2010 18:07

Не!Възможно май-безмисленият кредит е за кола :screwy Много мои приятели изгоряха с тия коли и кредити!Особено като теглят повече за по-скъпа кола и се окаже с много проблеми :bishop

Потребителски аватар
SuN_CiTy

Мнениеот SuN_CiTy » Съб 23 окт 2010 18:51

mitakathvp написа:Не!Възможно май-безмисленият кредит е за кола :screwy Много мои приятели изгоряха с тия коли и кредити!Особено като теглят повече за по-скъпа кола и се окаже с много проблеми :bishop

Ами някои нямаме богати родители (и големи финанси) които да ни купят коли... и ако искаме кола един от вариантите е заем :012: :cry:

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Съб 23 окт 2010 19:09

И аз нямам богати родители но работя на две места и се оправям(сега и в чужбина мисля да бягам)Така че кой както си го направи :beer

Потребителски аватар
SuN_CiTy

Мнениеот SuN_CiTy » Съб 23 окт 2010 19:43

mitakathvp написа:И аз нямам богати родители но работя на две места и се оправям(сега и в чужбина мисля да бягам)Така че кой както си го направи :beer

Ами ти си като гледам от Пловдив... Знаеш ли какво е в по-малките градове и какви заплати се вземат?

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Съб 23 окт 2010 19:46

А бе да ти кажа и с Пловдив не са кой знае какви заплатите но това е положението!Всеки се оправя по единично :beer

Потребителски аватар
SuN_CiTy

Мнениеот SuN_CiTy » Съб 23 окт 2010 20:19

mitakathvp написа:Всеки се оправя по единично :beer

Спор за това няма :beer

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 23 окт 2010 20:36

Не можах да събера пари за голф 3 и изтеглих 4000лв. тея пари колко време шях да ги сабирам и да бях сабрал някой лев щях поне голф 2 да си взема тогава бяха по 1500 лева.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 25 окт 2010 7:22

Barboukov написа:
Pirogov написа: че с 1000 лева заплата не би изтеглил кредит искам да му кажа,че много малко хора взимат над тези пари от честен труд.Аз лично взимам малко повече и ми се НАЛОЖИ да изтегля.

viewtopic.php?f=60&t=5987

Колега, виж какви са заплатите :)

Колега Barboukov ти каква заплата взимаш ???
Щом с години си обикалял по-автокъщите за да правиш по-едно две кръгчета с Голф 4 уж че ще го купуваш явно не е много голяма.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 26 окт 2010 18:05

Какво лошо има да вземеш заем за да си купиш кола, това не го разбирам!
Всеки взима заем според възможностите си, някои хора взимат 4000 на други това им е лихвата на месец за кола!
Всеки се простира според чергата си, ако всеки събираше от закуска/заплата да си купи кола, по улиците масово щеше да е пълно с бангии, ако нормален човечец взима заплата от 700 лева и жана му примерно 500, колко може да отдели за кола на месец, ако колата струва 4000 хиляди, това примерно семейство с общ доход от 1200 лева след като плати, тока, водата, парното, телефоните, итн.., ще отдели около 100/150 лева, в продължение на колко години ще събере сумата от 4000 хиляди лева според вас..., ще я събере след 2г и половина до 3г, та драги приятели въпросната кола дали вече ще струва толкова, дали вече ще е така хубава като преди 3г итн..., за това хората са измислили кредитите, банките итн..., нали взимаме пример от чужбина, там хората дори нямат собствен дом, всичко е на името на банката!!!!!

пп. Това не важи за сам човек без семейство, за който приоритет е само той и живе е в бащиния дом и единствената грижа са благата му, тогава по лесно и бързо ще събере повече пари, това го пиша за критиците, които ще ме провокират с някоя мъдрост!
Поздрави!!!!!

Потребителски аватар
Sportakus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sportakus » Вто 26 окт 2010 18:58

doaiena написа:Какво лошо има да вземеш заем за да си купиш кола, това не го разбирам!
Всеки взима заем според възможностите си, някои хора взимат 4000 на други това им е лихвата на месец за кола!
Всеки се простира според чергата си, ако всеки събираше от закуска/заплата да си купи кола, по улиците масово щеше да е пълно с бангии, ако нормален човечец взима заплата от 700 лева и жана му примерно 500, колко може да отдели за кола на месец, ако колата струва 4000 хиляди, това примерно семейство с общ доход от 1200 лева след като плати, тока, водата, парното, телефоните, итн.., ще отдели около 100/150 лева, в продължение на колко години ще събере сумата от 4000 хиляди лева според вас..., ще я събере след 2г и половина до 3г, та драги приятели въпросната кола дали вече ще струва толкова, дали вече ще е така хубава като преди 3г итн..., за това хората са измислили кредитите, банките итн..., нали взимаме пример от чужбина, там хората дори нямат собствен дом, всичко е на името на банката!!!!!

пп. Това не важи за сам човек без семейство, за който приоритет е само той и живе е в бащиния дом и единствената грижа са благата му, тогава по лесно и бързо ще събере повече пари, това го пиша за критиците, които ще ме провокират с някоя мъдрост!
Поздрави!!!!!

Е, поне някай ме разбра какво имах впредвид :да:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 26 окт 2010 19:15

Да, за Поло за 2000лв, 91г. и камина на водна риза, с инсталация. Теглих 5000лв. за 7 години (до 2013г. трябва да съм изплатил потр. кредит) и не ми стигнаха, ни за обслужване на полото, ни за приключване на инсталацията за отопление... :Mr Green Fun
Абе, да сме живи и здрави! :beer

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Вто 26 окт 2010 23:20

И аз теглих кредит. Не само за колата, а и за други неща, които имах да покривам. До 2015 ще връщам.

Не съжалявам в никакъв случай, защото имах възможност да си взема кола според чергата и да й сменя всички консумативи. Натрупах опит.

mitakathvp написа:И аз нямам богати родители но работя на две места и се оправям(сега и в чужбина мисля да бягам)Така че кой както си го направи :beer

Колега, жив и здрав да си. Обаче това, дето го говорим е доста индивидуално, защото имат значение и останалите разходи. Всеки решава сам за себе си.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 27 окт 2010 7:26

Aз пък направих точно обратното,някой теглят кредит за кола аз си продадох колата и си погасих кредита :drunk :banana :drunk
По темата,последното нещо за което бих изтеглил кредит ще е за някоя 8-10 годишна кошница нов внос от Италия и после ни кола ни кинти ни нищо-говоря примерно :D въпреки че такива примери мнооооо :D

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Re: Има ли хора във форума теглили кредит за VW?

Мнениеот mitakathvp » Сря 27 окт 2010 12:23

Имам предвид че масово се купуват коли които хората не могат да поддържат(видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак).Това имам предвид не че не трябва да се тегли за кола.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”