VR6 Turbo
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: VR6 Turbo
Ми грешиш малко да ти кажа.. замисли се защо и обясни после защо пренебрегна всичко преди турбото..
Причини съм сигурен, че ще изтъкнеш много 
Ама я ми кажи как с моя Голф от летящ от 100 примерно, както е снимано клипчето, как ще изпреваря вашия Сеат 4х4, пък дори да сте вътре 5-човека и багаж, а аз да съм сам
И двете коли са турбинирани нали
Иначе при по-добър старт, при по-добро съотношение конска сила/кг., и при по добро въздушно съпротивление и при равни друи условия, може би евентуално ще ви задмина
:D
А дано, ама на дали

Ама я ми кажи как с моя Голф от летящ от 100 примерно, както е снимано клипчето, как ще изпреваря вашия Сеат 4х4, пък дори да сте вътре 5-човека и багаж, а аз да съм сам

Иначе при по-добър старт, при по-добро съотношение конска сила/кг., и при по добро въздушно съпротивление и при равни друи условия, може би евентуално ще ви задмина

А дано, ама на дали

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тука малко като в тунинга, ако се пусна с на баща ми пасата с на Весо 5-цата кой ще бие, астрата е много подготвена, а и момчето я кара стабилно, с ВР-а ще е интересно, но засега с този си сет ъп нещата клонят към астрата
Колата има дино с над 330 кв!

Колата има дино с над 330 кв!

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
sk. написа:Причини съм сигурен, че ще изтъкнеш много
Иначе при по-добър старт, при по-добро съотношение конска сила/кг., и при по добро въздушно съпротивление и при равни друи условия, може би евентуално ще ви задмина:D
А дано, ама на дали
Говорех за причините, които затри малко по-горе. Запомни едно! NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT!! Тоя 6 цилиндров почти 3000 кубика двигател има едно огромно предимство. Въртящия момент. Живи и здрави Тошко ще го понадува още с още по-големи турбини. За сега най-бързата стрийт кола с предно си остава на Пепи А3-ката май.
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Да не се мъчете Астрата е 398кс на колелата.
Замерена във Варна при Тони.
Поздрави.
Замерена във Варна при Тони.
Поздрави.
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
вр6 с/у лет победа за вр6 категорично !!!
Причина голям въртящ момент и факта че това е Фолксваген
:D
Причина голям въртящ момент и факта че това е Фолксваген

- tosho_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета тука се е заформил голям спор
Но според мен не е важно кой ще бие поне за мен важното е дали на човек му харесва как му варви колата.Аз лично колата не ми е подготвена за драг а си я карам почти всеки ден нищо че ми гори 22/100 грацко каране.Второ голфа е настроен да върви на 1.3бар а сега си правя експерименти и го карам на 1.5бар със стокова карантия дори и смукателния колектор не съм преправял. Такаче не гоня максимални коне от този мотор при положение че съм на предно предаване мисля варианти за 4х4 но това е през зимния период но всичко все още е във проекти
Ще ходя до София след три седмици при мой приятел и той каза че ще ме заведе на OMV то на Бояна и ще покарам с някой друг рейсар

Но според мен не е важно кой ще бие поне за мен важното е дали на човек му харесва как му варви колата.Аз лично колата не ми е подготвена за драг а си я карам почти всеки ден нищо че ми гори 22/100 грацко каране.Второ голфа е настроен да върви на 1.3бар а сега си правя експерименти и го карам на 1.5бар със стокова карантия дори и смукателния колектор не съм преправял. Такаче не гоня максимални коне от този мотор при положение че съм на предно предаване мисля варианти за 4х4 но това е през зимния период но всичко все още е във проекти

Ще ходя до София след три седмици при мой приятел и той каза че ще ме заведе на OMV то на Бояна и ще покарам с някой друг рейсар
- tosho_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
ето какво се случва кто конете пораснат повече от което може да понесе стокова кутия
-
- Автомобил:
- Двигател:
ха абсолутно същото се случи на една най-обикновенна 3-ка... същата дупка и на същото място но 3-ката е 1.6.....
- MITKOGOLF
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател: ABF-TURBO
Колега какво време направи на КАЛОЯНОВО?
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
tosho_vr6 написа:ето какво се случва кто конете пораснат повече от което може да понесе стокова кутия
говорили сме за това... ама
Това е първото излизане на заварена ос на сателитите ли е?
варианта е 02М(6 степенната), като корубата е от 2.8 на голф4, а карантиите от дизелова на голф4. 6-степенната е с много къси скорости(чак прекалено в сток вариант, а камо ли за турбо...), да не говорим ако слезеш на размера гуми на голф 3...
голф 4 на 6-та и голф3 на 5-та(с ССМ код) вървят с еднаква скорост при едни и същи обороти, при точния размер гуми за всяка от колите.
Ако си с 02М с дизелови железа вътре и караш гуми на размера на голф3, 1,2 и 3 ще са почти еднакви като ССМ, 4 и 5 ще са по-дълги от ССМ, като на 6-та ще върви с 3000об със 153-154км/ч(едва ли ще е често ползвана

или минавай направо на 4х4
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
но НЕ syncrope6kata написа:...или минавай направо на 4х4

Vento написа:но НЕ syncrope6kata написа:...или минавай направо на 4х4Quattro или 4 Motion
Syncro не е 4х4...
![]()
НА мен ми казаха, че синхрото е 4X3.Върти известно време предните две и задна дясна и после след малко и задна лява, като дясната спира.Синхронно въртене на гумите не е 4X4, не....

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти: