Здравейте колеги.
Колата е Венто и имам следния въпрос- за какво е този отвор http://images08.snimka.bg/000857110-big.jpg на ключа за фаровете? Нещо се вкарва но не знам какво.
И още един въпрос- http://images08.snimka.bg/000857017-big.jpg как да го отворя? Пробвах с отверка отзадната страна да освободя чоповете и става. Тръгва да излиза и спира след 4-5мм. и от там не иска да излезе. Нещо задържа от вътре и не иска повече. Предполагам, че е от врътката но не съм сигурен. Някой ще даде ли съвет как да го отворя?
Въпроси относно ключа за фаровете
- CBET
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отвора според мен е за крушка която осветява кое ти е включено, наскоре сменях такава на моя Г3 беше изгоряла 9 лв. в Ауто+.
Аз поне го отворих склечки за зъби, набиваш ги до всички чопове и излиза малко после трябва да се дръпне по силно да излезе чопа на ключа за фаровете. После по обратния ред. Поне при Г3 е така.
Аз поне го отворих склечки за зъби, набиваш ги до всички чопове и излиза малко после трябва да се дръпне по силно да излезе чопа на ключа за фаровете. После по обратния ред. Поне при Г3 е така.
- sigi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скоро отварях такъв на един приятел с Vento, значи там след 4 -5 cm. където ти заяжда и при мен беше така та дърпаш по силно не се притеснявай аз така 2 пъти го отварях. Той познатия си беше купил втора употреба ключ за халогени от GOLF 3 а той не е същия като на Vento-то и им смених вътрешноста на двата и стана та за това ти казван дарпай смело 

CBET написа:Крушка (диод) за да ти осветява елементите на ключа кога си на къси дълги и т. н. с завъртане се маха
Тази крушка която осветява елементите на ключа е вътре в самия ключ, а този отвор се намира отзад където са клемите за буксите. Дъното на отвора е затворено и се вижа нещо като платка с метални елементи. За това смятам, че не е за осветление.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”