Леко завишен разход след смяна на консумативи ?
Re: Леко завишен разход след смяна на консумативи ?
Владко питай този ,който е гледал на вагком колата ,какви стойности показват дюзите,милиграмите на празен ход и колко точно е синхронизацията на валовете (и ги напиши тук).
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
kiki1 написа:Владко питай този ,който е гледал на вагком колата ,какви стойности показват дюзите,милиграмите на празен ход и колко точно е синхронизацията на валовете (и ги напиши тук).
надали си спомнят момчетата, ще трябва да я качвам пак на Ваг Ком явно, но тъй като нямам кабел, не ми е ясно кога ще се случи

- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема се оказа в центровка на вала и още там някакви синхронизации.
Яд ме е само, че в Герман или не им се занимаваше, или не бяха наясно за какво иде реч, та се наложи освен за преразход на гориво от около 5000км., да плащам два пъти и за ремонти. Вентоман я оправи и сега харчи нормално. Благодаря на всички за съветите
Яд ме е само, че в Герман или не им се занимаваше, или не бяха наясно за какво иде реч, та се наложи освен за преразход на гориво от около 5000км., да плащам два пъти и за ремонти. Вентоман я оправи и сега харчи нормално. Благодаря на всички за съветите
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не им се занимаваше затова стана така.
Сега сериозно - мисля, че знаем добре какво правим, но понякога се допускат грешки /понякога личните грижи и проблеми надделяват над чуждите/ за което се извинявам на колегата за притеснението и излишните раходи. Няма за какво да се оправдавам грешката си е грешка, хора сме грешим, нищо фатално не е станало /не е като при докторските грешки
/.

Сега сериозно - мисля, че знаем добре какво правим, но понякога се допускат грешки /понякога личните грижи и проблеми надделяват над чуждите/ за което се извинявам на колегата за притеснението и излишните раходи. Няма за какво да се оправдавам грешката си е грешка, хора сме грешим, нищо фатално не е станало /не е като при докторските грешки

-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Извинявам се за използваната тема на колегата.При мен проблема е същият но показва малко повече от литър на час. Мотора е 1,9 тди 110 коня `99 година. Разбрах че е от центровката и синхронизацията. Искам да попитам за съвет къде мога в пловдив да отида да оправят нещата. Става дума за доверен майстор защото май ще трябва да сменям сервиза в който ходя. Проблема се появи след обслужването. Благодарности!
Върни се в “Дизелови агрегати”