Леко завишен разход след смяна на консумативи ?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Re: Леко завишен разход след смяна на консумативи ?

Мнениеот kiki1 » Нед 19 сеп 2010 12:21

Владко питай този ,който е гледал на вагком колата ,какви стойности показват дюзите,милиграмите на празен ход и колко точно е синхронизацията на валовете (и ги напиши тук).

Потребителски аватар
vladko33
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladko33 » Вто 21 сеп 2010 17:23

kiki1 написа:Владко питай този ,който е гледал на вагком колата ,какви стойности показват дюзите,милиграмите на празен ход и колко точно е синхронизацията на валовете (и ги напиши тук).

надали си спомнят момчетата, ще трябва да я качвам пак на Ваг Ком явно, но тъй като нямам кабел, не ми е ясно кога ще се случи :?

Потребителски аватар
vladko33
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladko33 » Пон 01 ное 2010 17:55

Проблема се оказа в центровка на вала и още там някакви синхронизации.
Яд ме е само, че в Герман или не им се занимаваше, или не бяха наясно за какво иде реч, та се наложи освен за преразход на гориво от около 5000км., да плащам два пъти и за ремонти. Вентоман я оправи и сега харчи нормално. Благодаря на всички за съветите

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 02 ное 2010 22:48

Не им се занимаваше затова стана така. :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно - мисля, че знаем добре какво правим, но понякога се допускат грешки /понякога личните грижи и проблеми надделяват над чуждите/ за което се извинявам на колегата за притеснението и излишните раходи. Няма за какво да се оправдавам грешката си е грешка, хора сме грешим, нищо фатално не е станало /не е като при докторските грешки :horror: :horror: /.

penko_pulev
Автомобил: Passat
Двигател: AFN

Мнениеот penko_pulev » Пон 08 ное 2010 11:55

Извинявам се за използваната тема на колегата.При мен проблема е същият но показва малко повече от литър на час. Мотора е 1,9 тди 110 коня `99 година. Разбрах че е от центровката и синхронизацията. Искам да попитам за съвет къде мога в пловдив да отида да оправят нещата. Става дума за доверен майстор защото май ще трябва да сменям сервиза в който ходя. Проблема се появи след обслужването. Благодарности!

Върни се в “Дизелови агрегати”