Това също е вариант

vanko_VW написа:да си кажа и аз мнението
карал съм 4-5г. Б3 1.8 АБС,но без газстрахотен мотор
в момента карам Б4 2.0 АГГ с газов инжекционмного доволен от мотора
разлика в подръжката не е много голяма
разлика има във ускорението и подържане на по-висока скорост,това в + на АГГ-то
разлика в разхода според мен няма
това до тук е мое мнение
а към колегата който е пуснал тематамалко ще ти е трудно от нашите мнения да еазбереш кой е по-добър,защото всеки колега си има лично мнение за определен мотор и търси определено изискване за него(скорост,ускорение и т.н.)
айде много поздрави от мъглива Враца
digenchev написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11287070792046346&f1=details
Това също е вариант
Peterman написа:Стига да намеря читав и с екстри!!!
vanko_VW написа:Peterman написа:Стига да намеря читав и с екстри!!!
а защо не разгледаш какво има из форума,много от колегите си подържат страшно добре автомобилите и съм сигорен,че може да намериш прекрасен автомобил
passenger написа:kris11 написа:И 1000 проблема с обикновенната газова .... но няма да изпреварваш половин час Тир. ... че 1,8 ти гори по 15-18л с обикновенната газова.
Колега, за да не се обиждаме няма да използвам силни думи, а просто ще кажа че това са неверни неща. Дори няма и да се напъвам да обяснявам защо.
dj_tuhla написа:да изпреварваш половин час Тир, това си е 100% точно така .. и понеже е много безпроблемен мотор, раздела тук е винаги пълен с теми "гори 18", "вдига сам оборотите", "гърми през моното", "свети ми лампата за маслото", "показва 120 градуса на таблото", "тече ми антифриз" и да не продължавам.. нищо лично към никой, ама малко прекалявате с превъзнасянето на 1.8 РП/АБС.. както беше казал някой в една подобна тема, това че вие карате такъв далеч не значи че е най-добрия мотор на света, нито пък най-здравия
mitacee написа:kris11 написа:quote]
и какви проблеми има с газовата колега аз съм вече 4гс 1.8 с газова и не съм стъпил при газаджия важното е като слагаш да си сложиш всичко ново и при добри майстори защото много се правят на майстори и си събират газовата по моргите и си я зглобят в гаража и после псуват
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта