Pontiac вече не съществува

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Re: Pontiac вече не съществува

Мнениеот tisho_psg » Съб 06 ное 2010 21:32

enigma79 написа:Ха сега сметни преди колко години е било това и каква е била политическата и финансоват обстановка по света,в частност България и Америка :screwy

Като ги има и сега,нещо съществено като промяна в двигателя да виждаш,май като гледам не виждаш нищо,или от незнание,или Американската пропаганда тия влезла у глЪвата,като пирон в кисело мляко.И аз искам да карам кола с голям мАтор,хамерикански,ама чорапите ми миришат,нито мога да го изхраня,нито да го подържам.Отделно къде щеми излезе сметката с него,ако съм милиардер,няма проблеми,но съм един беден цървул от страна която все още се казва България(поне на картата е още така)Пич вземи и прочети за едните двигателя тяхните характеристики и за другите,дали японски или европейски все е в г@з

Ало,Марс,ти искаш ли да кажеш нещо,или просто си пишеш ей така? Не мога да схвана на къде биеш? За теб въпросните двигатели са образец за подражание и най-доброто в съвременното двигателостроене или само от малък си мечтаеш да имаш пари за голяма кола с голям двигател?
Аз казвам само,че хамериканските коли и двигатели,не са на нивото и нямат технологийте на европейските и японските им конкуренти! Политическите и финансови обстановки оставам на теб,както и миризливите чорапи,пропагандите и каквото още се сетиш да вмъкнеш в лекциите ти за двигателите :да:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 06 ное 2010 21:40

tisho_psg написа:
enigma79 написа:Ха сега сметни преди колко години е било това и каква е била политическата и финансоват обстановка по света,в частност България и Америка :screwy

Като ги има и сега,нещо съществено като промяна в двигателя да виждаш,май като гледам не виждаш нищо,или от незнание,или Американската пропаганда тия влезла у глЪвата,като пирон в кисело мляко.И аз искам да карам кола с голям мАтор,хамерикански,ама чорапите ми миришат,нито мога да го изхраня,нито да го подържам.Отделно къде щеми излезе сметката с него,ако съм милиардер,няма проблеми,но съм един беден цървул от страна която все още се казва България(поне на картата е още така)Пич вземи и прочети за едните двигателя тяхните характеристики и за другите,дали японски или европейски все е в г@з

Ало,Марс,ти искаш ли да кажеш нещо,или просто си пишеш ей така? Не мога да схвана на къде биеш? За теб въпросните двигатели са образец за подражание и най-доброто в съвременното двигателостроене или само от малък си мечтаеш да имаш пари за голяма кола с голям двигател?
Аз казвам само,че хамериканските коли и двигатели,не са на нивото и нямат технологийте на европейските и японските им конкуренти! Политическите и финансови обстановки оставам на теб,както и миризливите чорапи,пропагандите и каквото още се сетиш да вмъкнеш в лекциите ти за двигателите :да:

Нещо обърка пич,тука е ЗЕМЯТА :063: Исках и казах.За мен тези двигатели не са образец за подражание,ако четеш през два,три поста така се получава.Вземи и прочети и ще разбереш какво съм се опитал да кажа.И по втория ти въпрос,да искам да имам голяма кола,голям двигател,голяма банкова сметка,освен тези неща,искам и да имам голяма пишк@,ей така за кеф,като е жаба,нека да е крастава с всички екстри mhihi

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Съб 06 ное 2010 21:42

Абе знаех си,че рано или късно ще си кажеш директно какво те боли,но защо трябваше да увърташ толкова mhihi mhihi

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Съб 06 ное 2010 21:53

tisho_psg написа:Абе знаех си,че рано или късно ще си кажеш директно какво те боли,но защо трябваше да увърташ толкова mhihi mhihi

Изобщо не му обръщай внимание , този е пълен шизофреник и ми омръзна да му чета празните постове.
Отделно по темата - дали от политически , икономически или други причини американското производство неможе да постигне високи статистики.
И то няма как да стане като марките като "Хонда " и "Тойота " здраво са се внедрили в американския , автомобилен пазар.
Но Понтиак си остава американска легенда , макар и леко попрескачана и неодоценена(това са моите наблюдения от коментари и американски предавания) , може би ще трябва да мине още време.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 06 ное 2010 22:05

Голямо мазало тука бе, айде заключвайте я тая тема :beer

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Съб 06 ное 2010 22:11

hooligan_sk написа:Голямо мазало тука бе, айде заключвайте я тая тема :beer

:да:
Само докато не са я заключили да вметна,че не вярвам името и марката Понтиак така лесно да изчезне,по-скоро правата над марката ще бъдат продадени :wink:

Потребителски аватар
cenitel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cenitel » Съб 06 ное 2010 22:16

Преди да се заключи темата бих добавил-карал съм Стар и нов ваген,нов фиат,стар и нов форд и 4 бмв(като казвам карал имам предвид между 3000-9000км).Когато се качих на американска кола не исках да сляза.Парвата бе крайсер пт круизер,неповторимо удоволствие което сега ми носи колата която карам.Но когато се качих на понтиак транс ам бе модела 1886 година с 2,8-дори си казах тоази кола с този дизайн и удобства в европейска кола след 2000г.Просто бях удивен,слисан.Плаках като трябваше да сляза,просто кефа нямаше цена-тогава карах нова бмв 3 2005 и исках да я продам.Но новите коли наистина са с по малки двигатели и калапви като европейските.Само да добавя,че човека който имаше понтиак имаше и с класа и хонда,но ми каза-понтиак се е развалял 1 път за 12 години-горивната помпа на 300 хил км.Бих казал,че всеки себе уважаващ се човек разбиращ колите и тяхната история знае класическите модели на Понтиак и те няма да спрат да се жадуват от тях самите.Но ние сме свикнали да караме пазарни колички,а и пътищата ни са от 19 век.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 06 ное 2010 22:54

cenitel написа:Но когато се качих на понтиак транс ам бе модела 1886 година с 2,8-дори си казах тоази кола с този дизайн и удобства в европейска кола след 2000г.Просто бях удивен,слисан.Плаках като трябваше да сляза,

и аз се разплаках...1886г.! :bowdown :bowdown :bowdown
mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Съб 06 ное 2010 23:08

cenitel написа:Парвата бе крайсер пт круизер...

На мен лично нищо не ми хареса в тая кола, освен топката на скоростния лост. Доста кофти ми се стори дори...

Да не изпадам в подробности по-добре... mhihi

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Съб 06 ное 2010 23:12

cenitel написа:Парвата бе крайсер пт круизер,неповторимо удоволствие което сега ми носи колата която карам.

:bowdown Винаги, като спра до такава кола на светофар се чудя каращия какво е видял в нея. Прилича ми на танк от втората световна с тези голями амбразури, наречени прозорци mhihi Нищо лично разбира се.

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Съб 06 ное 2010 23:27

xalerrelax написа:
tisho_psg написа:Абе знаех си,че рано или късно ще си кажеш директно какво те боли,но защо трябваше да увърташ толкова mhihi mhihi

Изобщо не му обръщай внимание , този е пълен шизофреник и ми омръзна да му чета празните постове.
Отделно по темата - дали от политически , икономически или други причини американското производство неможе да постигне високи статистики.
И то няма как да стане като марките като "Хонда " и "Тойота " здраво са се внедрили в американския , автомобилен пазар.
Но Понтиак си остава американска легенда , макар и леко попрескачана и неодоценена(това са моите наблюдения от коментари и американски предавания) , може би ще трябва да мине още време.

Колега а ти случайно да знаеш че тези марки като Хонда и Тойота се произвеждат там а не в Европа и да се внасят :?: :mrgreen: Ох боже колко хора пишат глупости без да знаят коя е истина :screwy mhihi Всички коли които за японски, корейски, немски СЕ ПРОИЗВЖДАТ ТАМ И СА САМО ЗА ТАМ, като най-лесно може да се разбере е като се отвори малко нета да се прочете и най-простото нещо: Обема на моторите им! За това там всички ФВ за с VR6 мотор и кола под 2.0 има мноого рядко!!! Хванете малко попрочетете бе хора преди да пишете глупости!! Енигмата е прав за всичко което казва, защото все пак 10 год. съм живял и всяка година все хода и карам коли между 3.2 и 5.0 като мотори.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 07 ное 2010 7:13

Колега а ти случайно да знаеш че тези марки като Хонда и Тойота се произвеждат там а не в Европа и да се внасят :?: :mrgreen: Ох боже колко хора пишат глупости без да знаят коя е истина :screwy mhihi Всички коли които за японски, корейски, немски СЕ ПРОИЗВЖДАТ ТАМ И СА САМО ЗА ТАМ, като най-лесно може да се разбере е като се отвори малко нета да се прочете и най-простото нещо: Обема на моторите им! За това там всички ФВ за с VR6 мотор и кола под 2.0 има мноого рядко!!! Хванете малко попрочетете бе хора преди да пишете глупости!! Енигмата е прав за всичко което казва, защото все пак 10 год. съм живял и всяка година все хода и карам коли между 3.2 и 5.0 като мотори.

:063: :063: :063:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 07 ное 2010 9:23

Golfer_pz написа:
xalerrelax написа:

A ти май не си разбрал какво съм написал , ама както и да е. :Mr Green Fun
Само не разбрах ,като си бил десет години там и всяка година ходиш на "родео" трябва да си спра децата от детска градина ли кво?

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Нед 07 ное 2010 10:21

Golfer_pz написа:Колега а ти случайно да знаеш че тези марки като Хонда и Тойота се произвеждат там а не в Европа и да се внасят :?: :mrgreen: Ох боже колко хора пишат глупости без да знаят коя е истина :screwy mhihi Всички коли които за японски, корейски, немски СЕ ПРОИЗВЖДАТ ТАМ И СА САМО ЗА ТАМ, като най-лесно може да се разбере е като се отвори малко нета да се прочете и най-простото нещо: Обема на моторите им! За това там всички ФВ за с VR6 мотор и кола под 2.0 има мноого рядко!!! Хванете малко попрочетете бе хора преди да пишете глупости!! Енигмата е прав за всичко което казва, защото все пак 10 год. съм живял и всяка година все хода и карам коли между 3.2 и 5.0 като мотори.

Пасат се прави само в Европа, и има мотор 2,0 TFSI с 200кс, толко за VR6. Голф/Джета и Бийтъл в Мексико и Бразилия. Братовчед ми, който живее в щатите ми е разправял, че Бийтъла произведен в Европа е по-скъп, но доста хора го предпочитали, пред Made in Mexico. mhihi Колкото до големите мотори, карай по-често, че идва и техния край mhihi :beer

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 07 ное 2010 13:44

xalerrelax написа:A ти май не си разбрал какво съм написал , ама както и да е. :Mr Green Fun
Само не разбрах ,като си бил десет години там и всяка година ходиш на "родео" трябва да си спра децата от детска градина ли кво?

Избора е твой колега,ако искаш го спирай,ако искаш недей.Но ако си спреш интернета,ще е по добре за теб самия :063: Има някаква сбъркане връзка в теб,може и да си пипнал вирус,все се опитваш навсякъде да огрееш.Лошото е само някой път на едно друго място,където слънце не е видяло,може да вземе да те огрее mhihi
bnick написа:
Пасат се прави само в Европа, и има мотор 2,0 TFSI с 200кс, толко за VR6. Голф/Джета и Бийтъл в Мексико и Бразилия. Братовчед ми, който живее в щатите ми е разправял, че Бийтъла произведен в Европа е по-скъп, но доста хора го предпочитали, пред Made in Mexico. mhihi Колкото до големите мотори, карай по-често, че идва и техния край mhihi :beer

Не знам за Мексико или в Европа,но е факт че двигателите и за европейските коли май идват от Мексико.Извода ми идва от двигателя който купих от тук,свален от голф2,като гледам документите е излезнал от завода в Германия,само където на двигателя пише и на главата и на блока Мексико mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”