enigma79 написа:Ха сега сметни преди колко години е било това и каква е била политическата и финансоват обстановка по света,в частност България и Америка
Като ги има и сега,нещо съществено като промяна в двигателя да виждаш,май като гледам не виждаш нищо,или от незнание,или Американската пропаганда тия влезла у глЪвата,като пирон в кисело мляко.И аз искам да карам кола с голям мАтор,хамерикански,ама чорапите ми миришат,нито мога да го изхраня,нито да го подържам.Отделно къде щеми излезе сметката с него,ако съм милиардер,няма проблеми,но съм един беден цървул от страна която все още се казва България(поне на картата е още така)Пич вземи и прочети за едните двигателя тяхните характеристики и за другите,дали японски или европейски все е в г@з
Ало,Марс,ти искаш ли да кажеш нещо,или просто си пишеш ей така? Не мога да схвана на къде биеш? За теб въпросните двигатели са образец за подражание и най-доброто в съвременното двигателостроене или само от малък си мечтаеш да имаш пари за голяма кола с голям двигател?
Аз казвам само,че хамериканските коли и двигатели,не са на нивото и нямат технологийте на европейските и японските им конкуренти! Политическите и финансови обстановки оставам на теб,както и миризливите чорапи,пропагандите и каквото още се сетиш да вмъкнеш в лекциите ти за двигателите