Човека по-нагоре ти казва какво да се пробва да се направи .... ти казваш ама не може ли да е еди кво си.
niksi , съгласен съм, че имаш право на известна критика, както и оценявам желанието на хората в форума да ми помогнат. Но надявам се , че ще се съгласиш с мен, че не може сляпо и безрезервно да се изпълнява всичко , което се казва тук. Ако е въпроса за протокола, тук съм чел мнения за дупчене на термостати, рязане на пружини ,престъргване на спирачни дискове и др. които смятам ( и не само аз) че са напълно погрешни. Затова мисля, че малко анализ на определен проблем и желанието да се избегне погрешна диагноза ( все пак никои не е разровил точно моето табло, може някои добре да го е побърникал да кажем) не е нещо което ще навреди на някого... не искам да прозвучи като някаква конфронтация, обаче ти би ли изпълнил моментално и без замисляне някоя такава препоръка ? Предполагам, че от определени хора които познаваш може би да , а от други не толкова.... офф колко приказки...просто исках да кажа че се опитвам ( поне) да мисля а не да бъда безмозъчен изпълнител... ама че оффтопик се получи

Както и да е ... мир за всички и безпроблемно каране