Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!
audiokick написа:Не Ви ли дразни къръка, който преследва най-добрия тим - ENGLAND?
Нещо ме дразни заглавието на темата

Такъв смешен отбор, като Англия не заслужава да продължи

Щом не успяха да реализират и дузпите, тва значи че не трябва да са там.
Цял мач симпатизирах на португалците, като се надявах да не стигне до дузпи, тъй като англичаните са доста добри изпълнители, но уви не са за там

Също така преди мача Бразилия-Франция, си бях за бразилците,
но след като французите показаха невероятно красив и ползотворен футбол е нормално да се радвам, че те продължиха

Последна промяна от CellNet ™ на Съб 01 юли 2006 23:58, променено общо 1 път.
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!
CellNet ™ написа:audiokick написа:Не Ви ли дразни къръка, който преследва най-добрия тим - ENGLAND?
Щом не успяха да реализират и дузпите, тва значи че не трябва да са там.
Не мислиш ли, че това е малко несериозно? Говорим за дузпи все пак!!!
Като се има предвид, че англичаните владееха играта с човек по-малко..., смятам за неуместно изказване от типа "тва значи че не трябва да са там".
А темата е такава, каквато съм я почуствал. Ако съм обидил някой, Ви моля да ми простите, въпреки, че все още съм ядосан на тоя недъгав мач и на някои играчи и от двата отбора!!!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АНГЛИЧАНИТЕ СА .......тъпи та свирят!!!
Как пък 15 години не се научиха да бият дузпи и че 5 човека траябва винаги да са тренирани да могат да бият дузпи на сън ....... то не отпаднаха веднъж... малоумен да си ще се усетиш ..... да не говорим че в тая фаза е нормално да се стига до дузпи...... а и с 5 гола за цяло световно къде са тръгнали....
......руни ... си е абониран за червени картони защото се изживява като хулиган, а от тъпата му физиономия оглупявам и аз ......... вчера настъпи футболиста до него ... на оня от другата страна му изкорми топките и след това почна да бута португалеца пред рефера ........ това са хора който се водят професионалисти ум ми не побира как не могат да се контролират.....
Как пък 15 години не се научиха да бият дузпи и че 5 човека траябва винаги да са тренирани да могат да бият дузпи на сън ....... то не отпаднаха веднъж... малоумен да си ще се усетиш ..... да не говорим че в тая фаза е нормално да се стига до дузпи...... а и с 5 гола за цяло световно къде са тръгнали....
......руни ... си е абониран за червени картони защото се изживява като хулиган, а от тъпата му физиономия оглупявам и аз ......... вчера настъпи футболиста до него ... на оня от другата страна му изкорми топките и след това почна да бута португалеца пред рефера ........ това са хора който се водят професионалисти ум ми не побира как не могат да се контролират.....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
03 юли 2006 | 09:22 Агенция "Фокус"
Германия. Уейн Рууни нападна съотборника си в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който стана причина за изгонването му по време на четвъртфинала от Световното първенство между Англия и Португалия, съобщава английският таблоид “Сън”. Според изданието Рууни е заплашил да “разкъса Роналдо на две”, когато го види.
Задаващият се скандал доста притеснява мениджъра на двамата футболисти в Юнайтед – Сър Алекс Фергюсън.
Конфликтът между двамата бе разкрит от представител на Футболната асоциация, който е в щаба на английския национален отбор: “На закуска в хотела тази сутрин, Уейн сподели, че ще разкъса Кристиано Роналдо на две и ще го удари в главата. Но кой може да го вини? Той е твърдо решен да си уреди сметките с Роналдо и нищо не може да бъде направено по въпроса”.
ей на за какво говориме....искам екшъна да го заснеме някой папарак

- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:03 юли 2006 | 09:22 Агенция "Фокус"
Германия. Уейн Рууни нападна съотборника си в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който стана причина за изгонването му по време на четвъртфинала от Световното първенство между Англия и Португалия, съобщава английският таблоид “Сън”. Според изданието Рууни е заплашил да “разкъса Роналдо на две”, когато го види.
Задаващият се скандал доста притеснява мениджъра на двамата футболисти в Юнайтед – Сър Алекс Фергюсън.
Конфликтът между двамата бе разкрит от представител на Футболната асоциация, който е в щаба на английския национален отбор: “На закуска в хотела тази сутрин, Уейн сподели, че ще разкъса Кристиано Роналдо на две и ще го удари в главата. Но кой може да го вини? Той е твърдо решен да си уреди сметките с Роналдо и нищо не може да бъде направено по въпроса”.
За да е набрал толкова на Кристиано Роналдо, съм сигурен че има защо! Наистина ще е яко да се филмира!!! Искам билети на първия ред
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен ми е кофти за Англия, щото съм за тях...
Ама с тоя треньор - толкоз.
То да пускаш Рууни (който принципно играе втори нападател) като единствен в атака е почти същото като да пуснеш Ицето Янев таран...
Като влезе Крауч, овладя почти всички топки напред и англичаните играеха по- добре от Португалия, макар и с човек по- малко.
А иначе Tyan е прав за дузпите - счупиха се да отпадат на дузпи и продължават. Но... дузпите не са това, което бяха... вижте чичо ви Леман как е хващал дузпите - http://sportni.bg/worldcup/?tid=40&oid=906921
Ама с тоя треньор - толкоз.
То да пускаш Рууни (който принципно играе втори нападател) като единствен в атака е почти същото като да пуснеш Ицето Янев таран...

А иначе Tyan е прав за дузпите - счупиха се да отпадат на дузпи и продължават. Но... дузпите не са това, което бяха... вижте чичо ви Леман как е хващал дузпите - http://sportni.bg/worldcup/?tid=40&oid=906921
Върни се в “ОФФ-Топик - други”