Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Съб 01 юли 2006 23:16

е важното е, че ще е европейски отбор, само нека не са немците, че ми лазат по нервите максимално вече....

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!

Мнениеот CellNet ™ » Съб 01 юли 2006 23:42

audiokick написа:Не Ви ли дразни къръка, който преследва най-добрия тим - ENGLAND?

Нещо ме дразни заглавието на темата :evil:
Такъв смешен отбор, като Англия не заслужава да продължи :!:
Щом не успяха да реализират и дузпите, тва значи че не трябва да са там.
Цял мач симпатизирах на португалците, като се надявах да не стигне до дузпи, тъй като англичаните са доста добри изпълнители, но уви не са за там :lol:
Също така преди мача Бразилия-Франция, си бях за бразилците,
но след като французите показаха невероятно красив и ползотворен футбол е нормално да се радвам, че те продължиха :D

Последна промяна от CellNet ™ на Съб 01 юли 2006 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 01 юли 2006 23:44

Споделям мнението на CellNet....

Пс. Mucho само 1 май :roll: :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Re: Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!

Мнениеот audiokick » Нед 02 юли 2006 1:49

CellNet ™ написа:
audiokick написа:Не Ви ли дразни къръка, който преследва най-добрия тим - ENGLAND?

Щом не успяха да реализират и дузпите, тва значи че не трябва да са там.

Не мислиш ли, че това е малко несериозно? Говорим за дузпи все пак!!!
Като се има предвид, че англичаните владееха играта с човек по-малко..., смятам за неуместно изказване от типа "тва значи че не трябва да са там".
А темата е такава, каквато съм я почуствал. Ако съм обидил някой, Ви моля да ми простите, въпреки, че все още съм ядосан на тоя недъгав мач и на някои играчи и от двата отбора!!!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 02 юли 2006 12:34

АНГЛИЧАНИТЕ СА .......тъпи та свирят!!!

Как пък 15 години не се научиха да бият дузпи и че 5 човека траябва винаги да са тренирани да могат да бият дузпи на сън ....... то не отпаднаха веднъж... малоумен да си ще се усетиш ..... да не говорим че в тая фаза е нормално да се стига до дузпи...... а и с 5 гола за цяло световно къде са тръгнали....
......руни ... си е абониран за червени картони защото се изживява като хулиган, а от тъпата му физиономия оглупявам и аз ......... вчера настъпи футболиста до него ... на оня от другата страна му изкорми топките и след това почна да бута португалеца пред рефера ........ това са хора който се водят професионалисти ум ми не побира как не могат да се контролират.....

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 02 юли 2006 12:39

Руни има мутра на типичен английски хулиган, незнам защо, ама го свързвам винаги с Пол Гаскойн...същия темерут беше и оня :) ама колко има още докат стигне Вини Джоунс.... :twisted:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 02 юли 2006 12:47

хахахах абсолютно не се бях сетил за Гаскойн...., а Вини е нечовек, няма стигане защото е от Уелс :)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 02 юли 2006 12:51

Tyan написа:хахахах абсолютно не се бях сетил за Гаскойн...., а Вини е нечовек, няма стигане защото е от Уелс :)

е...тука не става дума за нация а за поведение :) Вини общо взето е недостижим....

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 02 юли 2006 12:54

Беше чупил някакъв от бой в някакъв бар защото оня му казал че е гей ... е как да не го вземат в холивуд :) наред с Кунг Фу легендата Кантона... днешната младеж и срещу тях да тичат няма да ги стигнат ....

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 02 юли 2006 12:57

мда....и Кантона няма да го забравя :) все с вдигната яка....маняци имаше навремето, сега са некви балеринчовци като цяло....

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 03 юли 2006 8:33

03 юли 2006 | 09:22 Агенция "Фокус"
Германия. Уейн Рууни нападна съотборника си в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който стана причина за изгонването му по време на четвъртфинала от Световното първенство между Англия и Португалия, съобщава английският таблоид “Сън”. Според изданието Рууни е заплашил да “разкъса Роналдо на две”, когато го види.
Задаващият се скандал доста притеснява мениджъра на двамата футболисти в Юнайтед – Сър Алекс Фергюсън.
Конфликтът между двамата бе разкрит от представител на Футболната асоциация, който е в щаба на английския национален отбор: “На закуска в хотела тази сутрин, Уейн сподели, че ще разкъса Кристиано Роналдо на две и ще го удари в главата. Но кой може да го вини? Той е твърдо решен да си уреди сметките с Роналдо и нищо не може да бъде направено по въпроса”.

ей на за какво говориме....искам екшъна да го заснеме някой папарак :)

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Вто 04 юли 2006 15:36

buFka написа:
03 юли 2006 | 09:22 Агенция "Фокус"
Германия. Уейн Рууни нападна съотборника си в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който стана причина за изгонването му по време на четвъртфинала от Световното първенство между Англия и Португалия, съобщава английският таблоид “Сън”. Според изданието Рууни е заплашил да “разкъса Роналдо на две”, когато го види.
Задаващият се скандал доста притеснява мениджъра на двамата футболисти в Юнайтед – Сър Алекс Фергюсън.
Конфликтът между двамата бе разкрит от представител на Футболната асоциация, който е в щаба на английския национален отбор: “На закуска в хотела тази сутрин, Уейн сподели, че ще разкъса Кристиано Роналдо на две и ще го удари в главата. Но кой може да го вини? Той е твърдо решен да си уреди сметките с Роналдо и нищо не може да бъде направено по въпроса”.

За да е набрал толкова на Кристиано Роналдо, съм сигурен че има защо! Наистина ще е яко да се филмира!!! Искам билети на първия ред

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 04 юли 2006 15:42

чудно ми е сър Алекс чий ше го ***** с тея двамата...ако само се пердашат нема да им остане време да разтъпчат тревата

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 04 юли 2006 16:26

К. Роналдо играе с хъс и това ми харесва, това че Англия за 120 мин не можаха да отбележат говори лошо само за тях.. Имаха своя шанс но го пропиляха, единственото кофти от мача е това че младия Роналдо ще бъде закован на скамейките на М.Юнайтед и то именно защото Англия се провали...

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 04 юли 2006 16:30

И на мен ми е кофти за Англия, щото съм за тях...
Ама с тоя треньор - толкоз.
То да пускаш Рууни (който принципно играе втори нападател) като единствен в атака е почти същото като да пуснеш Ицето Янев таран... mhihi Като влезе Крауч, овладя почти всички топки напред и англичаните играеха по- добре от Португалия, макар и с човек по- малко.

А иначе Tyan е прав за дузпите - счупиха се да отпадат на дузпи и продължават. Но... дузпите не са това, което бяха... вижте чичо ви Леман как е хващал дузпите - http://sportni.bg/worldcup/?tid=40&oid=906921

Върни се в “ОФФ-Топик - други”