black` написа:Ужас. Просто нямам думи. Явно всички монтажници по провинцията са супер прости идиоти. Тука утре чакам 3та група да сменят кривите стойки от предната машина. Щото последните монтажници ги видяха чак на края на мотажа и не пожелаха да ги сменят.Освен обаче кривите стойки дупката оставена ми от първите беше колкото половин тухла 4ка. Жалко, че не съм бил тука да видим как се взимат 160 лева за такъв монтаж. А тия като гледам снимката направо са се из...ли на хубавата стена и машина отвътре. Пък и отвън.
За по-високото външно тяло без трап пък да не говорим...
![]()
Оправи нещата колкото се може по-скоро. Жална му майка на тоя хубав климатик от такива бунаци.
Да ти кажа чесно не разбрах от къде разбра кой монтажисти са от провинцията и кой не са .... не искам сега да спориме относто хората в столицата и извън нея .... както и фирмите работещи в столицата и извън нея .... хората и в София и извън нея трябва да ядът хляб нали ???? Да ти кажа чесно хич не ми пука далие е криво с 1 сантиметър или с 1 милиметър - важното е да работи .... момчетата доста се поставаха да го направят за което съм им доста благодарна.
meli благодаря за подкрепата