hooligans написа:......
Хули, брат и ти не си прав тука. Ако трябва да се дирят спамери и ти ще си един от първите
В някои моменти всички изпрегаме. Съвсем нормално е.Ако го нямаше офф-а, щеше да се изпрега на други места.
Шуробаджанащина не е точната дума според мен, но отношенията между хората във форума, които се познават, които си помагат, които си пият ракията заедно и т.н са малко по-различни.
Много пъти е казвано, че има нужен и ненужен спам. Не веднъж сме ставали свидетели на спам от страна на админи и модове, но мисля че трябва да се приеме съвсем нормално.Аз лично съм се забавлявала искрено.Просто в даден момент, в дадена тема няма начин да не разбереш написаното, по по-различен начин и да се помайтапиш.
Нима трябва всичко да е строго секретно, и всички да се държат хипер дървено?
И аз спамя, и аз съм го отнасяла. Била съм в модуля,скучно е, не искам повече да влизам там и малко или много си правя сметка. На който не му се седи в къщата, в оповръщаната стая си има главичка на раменцата.
Познавам всякакви хора от форума, от най-големите спамери, админи, модове, та до хора които просто четат.Всеки сам прави своя избор, какъв да бъде в този форум.С ръка на сърцето мога да кажа, че тук намерих приятели.
Много от хората обаче, наистина не се замислят, че този замък, аз дори бих го нарекла империя се управлява наистина трудно. Че много хора стоят зад всичките мероприятия, които се организират именно за нас, феновете. Е точно тези хора, си имат също приятели, семейства и все пак намират достатъчно време за да реализират неща, които да доставят удоволствие на тези 67к потребители.
Не може всеки да се съобразява със всеки. Има писани правила, на който не му харесва много пъти е казвано, че има един тон други форуми...
Чао,Довиждане,Лека нощ,Мерси.