За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: За конструктивни предложения към админи и модове

Мнениеот Luciano » Нед 14 ное 2010 0:32

Какво толкова ви пречат темите за ЧРД?
Какво ви пречи и Офф-а?
Имам 5к мнения и само 1 предупреждение и то е заради "обида" на друг потребител.
На никой не му е виновен Офф-а, че е пред гонене или е наказан.

Имам и 1000 мнения в темата за пич@ите и колите и не се срамувам, че са ми там.
Не можете да си представите на колко хора съм помогнал със снимките, които съм поствал в нея - колко благодарствени ЛС-та съм получил, заради това, че "работят" върху снимките, когато им е скучно...

П.П наказанието ми е откакто съм член на клуба. Некой баджанак ме награди mhihi
П.П2 и все пак и аз съм на мение, че има "специално" отношение и незаслужени "награди" към някои потребители :? Нали знаете защо Мичмана беше Най-Големия :bowdown Бъдете обективни, а не пристрастни :beer

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 14 ное 2010 0:54

В офроуд форума,имаме група за помощ.Примерно от всеки район,който има възможност да помогне на колеги закъсали си дава координатите,и се вписва в регистъра.Така да речем лицето А.Б. от Монтана,е на разположение да помага (работата му не е ангажираща и предполага повече свободно време) особено ще е нужно това сега в зимния сезон.Закъсали колеги и така на татък...един телефонен номер (форумен) който при изпратен смс,връща автоматично координатите на този който е обявил себе си за човек който може да помогне :) дано да е градивно това предложение

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 14 ное 2010 1:13

feikot написа:В офроуд форума,имаме група за помощ.Примерно от всеки район,който има възможност да помогне на колеги закъсали си дава координатите,и се вписва в регистъра.Така да речем лицето А.Б. от Монтана,е на разположение да помага (работата му не е ангажираща и предполага повече свободно време) особено ще е нужно това сега в зимния сезон.Закъсали колеги и така на татък...един телефонен номер (форумен) който при изпратен смс,връща автоматично координатите на този който е обявил себе си за човек който може да помогне :) дано да е градивно това предложение

Браво!
Ние тук пък си имаме Форумна книжка със същите функции :beer

Викторе, на ОС гласувахме много работи, като станеш член, ще разбереш какво си гласуваме....
Тука всеки гледа да предложи нещо, колкото да не заспи както се казва :banghead:
Роси си е виновен, има 9 предупреждения, кое заслужено, кое не - незнам
И аз имах 7 ама не съм с предупреждение за бан, просто когато някой постои в модуля, премисля поведението си и си взимя бележка
Но наблюдавам, че напоследък в някой потребители точно обратното...
"Сега ще излезна и ще спамя още повече и още повече ще се правя на Роси и така... "
Накрая пак са в модула :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Чешате си пръстите безполезно

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 14 ное 2010 1:21

Здравейте и от мен:)

Имам едно предложение......
Първо искам да декларирам,че в момента съм на 4 водки-надявам се,че това не е в разрез с правилата!!!

Посещавам форума Ви от доста време и съм щастлив,че го има.
Най често си вися в Офф топик....според мен това е един от най-добрите и най-важните раздели във форума.
Чета всичко написано там с интерес и ми е много приятно-времето ми минава неусетно и често пропускам"Шоуто на Слави"(да ме прощава Дългия...дано никога не прочете това).
От време на време посещавам и другите раздели-ами честно да ви кажа там се пишат пълни глупости.
Например аз карам Пасат Б3.....посещавам раздела посветен на него.
Малииииии......там едни хора дето незнаят кво е карбуратор дават акъли на едни други дето пък незнаят кво е реле за мигачи.....пълен смех.

Незнам защо определяте тези пускащи иконки в темите за "честит рожден ден"като такива които трупат мнения,а не забелязвате онези които трупат мнения с напълно нереални и измислени съвети отправени към колеги с даден проблем.

И ква е тази мания за трупане на мнения-сякаш трупат пари в банковата си сметка или пък срещу натрупаните мнения утре ще им дадат 13-та заплата.
Мисля,че неискренните мнения могат лесно да се проследят с опцията-виж всички мнения на потребителя....така,че не бих могъл да си направя грешна преценка относно потребителя спрямо броя на мненията му.....ако се интересувам веднага мога да разбера дали са състоятелни.

Май тук едни трупат мнения....други респект....трети пък си правят ташак с цялата работа....а бе де да знам.

С две думи единственния ценен раздел за МЕН е Офа.
Там чета глупости....чета и сериозни неща....получавам полезна информация....изказвам състрадание на колега с проблем в живота....изживявам радостите на друг...се такива истински неща.
Аз карам фолксваген от доста години...фен съм на марката.
Не съм привърженник на модераторите или администраторите,а на ФОЛКСВАГЕН.
Оценявам труда на модераторите и администраторите,но доста често забелязвам просташкото им отношение към някой от участниците във форума и това ме дразни.Айде няма нужда....когато забележите,че някой се дъни може да му обясните по съвсем културен начин,без да се подигравате,присмивате и тем подобни извращения.Може да сте всякакви,но не сте измислили интернет,а ако участвате доброволно в някакво начинание-бъдете безпристрастни и уважавайте всички.
А,бе мога да си пиша до сутринта ама ще си лягам защото жена ми ме чака на легло.

Предложението ми беше......
Не може ли у Вашиот форум да съществува един раздел където всеки може да изказва мъката си,радостта,хубавите моменти от живота си....размера на члена си ако щете......неща които не са свързани с автомобилите.
Вижда се,че в останалите раздели не сме много силни.
В продава се навъди с измамници.
В техническия с всестранно надарени личности....
Единственно остава офа и оня с колегите които имат проекти...макар че и там е боза...
Ся си лягам и утре може и да не помня кво съм писал.
Някой да ми прати СМС на кратък номер 123...да ми припомни.
Стегнете се всички защото много се дървите напоследък!!!
Не ви отива!
Тва ми е пожеланието към модератори и юзъри!

Може да организирате извънреден събор за укротяване на страстите:)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 14 ное 2010 1:32

Колега, на мен мнението ми е, че трябваше да се въобразиш още малко и вместо да пишеш глупости да изпиеш още една водка.
Както казах по-горе, всеки почна да предлага, колко да не заспи mhihi
Администраторите и Модераторите са точни хора (Повечето ги познавам на живо) и смея да твърдя, че са обективни и вземат правилни решения (има и изключения естествено)!
Стига правихте революции :beat_butt2

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 14 ное 2010 1:51

hooligans написа:Колега, на мен мнението ми е, че трябваше да се въобразиш още малко и вместо да пишеш глупости да изпиеш още една водка.
Както казах по-горе, всеки почна да предлага, колко да не заспи mhihi
Администраторите и Модераторите са точни хора (Повечето ги познавам на живо) и смея да твърдя, че са обективни и вземат правилни решения (има и изключения естествено)!
Стига правихте революции :beat_butt2

Колега забелязвам,че си на всяка манджа-меродия:)
Понякога дразниш-казвал ли ти го е някой :D
Благодаря относно съвета за водката,но няма ресурси за повече :roll:

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Нед 14 ное 2010 2:25

hooligans написа:......

Хули, брат и ти не си прав тука. Ако трябва да се дирят спамери и ти ще си един от първите mhihi
В някои моменти всички изпрегаме. Съвсем нормално е.Ако го нямаше офф-а, щеше да се изпрега на други места.
Шуробаджанащина не е точната дума според мен, но отношенията между хората във форума, които се познават, които си помагат, които си пият ракията заедно и т.н са малко по-различни.
Много пъти е казвано, че има нужен и ненужен спам. Не веднъж сме ставали свидетели на спам от страна на админи и модове, но мисля че трябва да се приеме съвсем нормално.Аз лично съм се забавлявала искрено.Просто в даден момент, в дадена тема няма начин да не разбереш написаното, по по-различен начин и да се помайтапиш.
Нима трябва всичко да е строго секретно, и всички да се държат хипер дървено?
И аз спамя, и аз съм го отнасяла. Била съм в модуля,скучно е, не искам повече да влизам там и малко или много си правя сметка. На който не му се седи в къщата, в оповръщаната стая си има главичка на раменцата.
Познавам всякакви хора от форума, от най-големите спамери, админи, модове, та до хора които просто четат.Всеки сам прави своя избор, какъв да бъде в този форум.С ръка на сърцето мога да кажа, че тук намерих приятели.
Много от хората обаче, наистина не се замислят, че този замък, аз дори бих го нарекла империя се управлява наистина трудно. Че много хора стоят зад всичките мероприятия, които се организират именно за нас, феновете. Е точно тези хора, си имат също приятели, семейства и все пак намират достатъчно време за да реализират неща, които да доставят удоволствие на тези 67к потребители.
Не може всеки да се съобразява със всеки. Има писани правила, на който не му харесва много пъти е казвано, че има един тон други форуми...
Чао,Довиждане,Лека нощ,Мерси.

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 14 ное 2010 12:04

Браво!
Ние тук пък си имаме Форумна книжка със същите функции :beer

Ок,но това с мобилния ми хрумна снощи,защото сега всеки да си купува книжки и т.н.е твърде обвързващо, а един смс с града и автоматичен обратен със списък с имената е много по -лесно.По малко действия се извършват :)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 14 ное 2010 12:34

ОФФ
Никой никаква книжка не трябва да си купува! Има я в Word и в Pdf, сваляш принтираш и буташ в жапката за черни дни или ползваш в електронен вариант. Обади се на приятел който да пусне тема в Офф - други и веднага ще се отзоват хора. Мисля това е добре действащ вариант!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 14 ное 2010 14:05

Виктор написа:...

Няма да коментирам всичките ти предложения, поради простата причина, че вече са обсъждани, при това многократно. Когато предлагате нещо, не мислете, че откривате топлата вода. Всички хора от екипа са мислили всякакви варианти, предлагани са различни възможности и е правена преценка за удачността им. В настоящия момент форумът е работещ организъм, с ясни правила и начини за прилагането им. Има две инстанции за преценка на наказания - предупреждения, след това налагане на наказание от екипа, възможност за преглед от страна на администраторите.
И понеже колегата визира мен относно измамата с ланеца, при това публично, съм длъжен да му отговоря.
Аз предтекст не ползвам, не ми е необходимо, защото не трябва да доказвам нищо. Всеки, който ме познава, знае много добре, че измамници не търпя, още по-малко ги подкрепям. Що се касае до конкретния случай, отношенията ми с doc_j, който е обвинен в измамата, са далеч от приятелски. Същият е наказван от мен лично, дори получавах закани от него на ЛС :wink: В този ред на мисли, тези твърдения за защита на измамници по мой адрес са изцяло необмислени и безпочвени, предполагам, че колегата лееко се е объркал.

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пон 15 ное 2010 0:32

Тъпотийка малко, но поне е по темата - ето няколко емотиконки за духа на разговора, който се води тук до момента mhihi

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 15 ное 2010 8:41

Petrolhead написа:добрине, много добре знаеш колко качествени хора, с знания и умения напуснаха форума за последните няколко години.
без да се замислям се сещам поне за 10. тези хора никога няма да се върнат поради ред причини, не малко от които са пряко свързанио с ръководството. ...

айде стига с тия качествените хора!
Не само Добрин - повечето ги знаем...
Цитатче от друга актуална в момента тема:
pe6kata написа:жалко че расо отдавна е зарязал темата си в тунинг подфорума....

Ъхъ! Пацо, наведи виновно глава и се изчерви, моля!
Как така може да спреш да пишеш по темата! Я виж колко много разбирачи са ти казали какво още трябва да направиш по колата си :063: :063: :063:

Да, колеги!
Много качествени и знаещи хора вече не пишат!
Аз даже и за един модератор се сещам, дето знае, може и се е доказал, но му е писнало да обяснява неща на хора, дето никога няма да ги разберат, защото, вече бяха споменати, не знаят какво е карбуратор, ама дават акъл на такива, дето не знаят какво е реле за мигачи...
... па тия, вторите, после обясняват как трябва да изглежда бед-лук-а и колко хубаво ще изглежда колата, ама чак като се смъкнела долу... и да се били сменели джантите...
Айде, холан, мерси!
И аз да почна да правя нещо - и аз бързичко ще се откажа да пиша, като видя колосалните познания и умения на 'разбирачите' :No

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Пон 15 ное 2010 13:31

Ок,а една тема като кой какво видял в нета,само,че за музикални клипове,или поздрави нещо от сорта,защото се претъпква,с музики ...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 15 ное 2010 22:35

Идеята не е лоша. Има много хубави парчета, които много хора търсят или са забравили... или са твърде млади, за да са ги чували ;)
Лошото е друго: темата моментално ще бъде наблъскана с най-вулгардната възможна чалга! :dummy:
Да ти изрецитирам ли поименно кои ще са потребителите, които ще го направят? :lol: :lol:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 15 ное 2010 22:37

Вече имаме една тема за това кой какво слуша в момента, която расте със страшна сила. Има и тема за любимото ви парче. Мисля са достатъчни.

Върни се в “Организационен”