Като много запален геймър,по-добра комбинация за максимална производителност в игрите от карта НВидия и Интелски процесор няма!!!Освен това и всички игри ги разработват на Нвидия и Интел,то и по-рекламите в игрите си личи...Взимай Нвидия щом е за игри,че после ще съжаляваш...а и марката на лаптопеца е също много важна,тия Acer,Asus,Dell,MSI БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ!!!-проблеми с охлаждането,а с тия тежки игри след 2м. ще е в сервиз,също са с некачествена сглобка,ДВДта им са боклук и след няколко месеца ползване ги хвърляш,екраните не им са високо ниво,много са шумни,много фабрични дефекти дават...Fujitsu-Siemens за игри са отлични,само имат славата да прегряват и по-често са с Нвидия карта и АМД процесор което не дава макс производителност която може да си изцеди в игрите,понеже формулата за успех е или АМД + АТИ или НВидия + Интел!!!За Сони - ами скъпи са,не съм работил с тях,за игри мисля,че не е това моделът!Тошиба - внимавай,не са много за препоръчване,имат забележки,но имат отлично охлаждане което е огромен плюс,минус е,че предимно корпуса не им е много здрав и се усуква,освен ако не е супер високият клас!НР-то също ако не е висок клас не си заслужава и като цяло лично аз не ги харесвам!Аз препоръчвам ЛЕНОВО,с такъв карам,сега ще кажеш и затова го препоръчваш,но още преди да го взема си знаех кой какъв лаптопец е и затома избах именно него!!!На него играя тежки игри,проблеми с тази марка няма!Дефакто това си е IBM,имат здрава охладителна система,отлично се представят на голямо натоварване,освен това корпусът им е най-здрав от всички други марки,няма хлопане,извиване,усукване,новите модели имат и функция при друсане в кола примерно да защитят харда и тн,екраните са им другият огромен плюс,понеже са супер качествени и не изморяват очите след дълго циклене...като параметри не си дал,но 3гб рам 3-ка е задължително да има!!!Ако ще е на Windows XP повече от 3 рам не ти трябва,за Win 7 взимай 3 или 4,то рам-ът не е от голямо значение,те игрите си искат 1-2,но е добре да имаш малко запас.Успех с избора колега!