Когато сипвам гориво не смятам да се правя на алхимик и да бъркам ,да се набивам с пари отгоре и да сипвам добавки допълнително, да се мажа за да съм "доволен" от ефекта. Щом сипвам горива от утвърдена верига бензиностанции очаквам да не се налага да правя нищо допълнително.
Както почти всеки преди да ми осмисля какви глупости правя и аз съм купувал нафта в туби и съм доливал добавки, бензин и прочие.
Точно поради тази причина питах кой от коя фирма е доволен. Но под доволен рабирам:сипваш-караш. А не сипваш-претакаш-мешаш-молиш се да запали сутрин-караш на тръни.
От коя бензиностанция зареждате нафта?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
значи наливал съм на доста бензиностанции и съм най доволен от две ромпетрол и еко. На петрол и омв мога да спра само да пикая а лукойл е на партиди
-
- Автомобил: mazda 323 f 2003g.
- Двигател:
От около пет години карам дизел и никога не съм сипвал нещо против замръзване, предполагам че по бензиностанциите слагат добевки когато стане необходимо. Зареждам от различни бензиностанции и честно казано не намирам някаква разлика, може би понякога се усеща леко подобрение, но сякаш е някаква психическа нагласа. След зареждане за първи път / или след няколко зареждания/ на Ви пауър от шел, на еко, на ромпетрол, на петрол , по едно време на лукойл, на една малка бензиностанция до затвора-на дапа се води май-слагат някаква немска добавка..... май ги изброих почти всичките, та максимум след няколко зареждания ефекта който ми се е сторило, че усещам изчезва. Дали свиквам или си въобразявам незнам обечи не се привързвам към някоя бензиностанция, зареждам където ми е удобно.
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
Започвам да се чудя ШЕЛ защо въобще предлагат дизел? Могат да си го свалят от асортимента 

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Аз отскоро съм "печкаджия"
, за сега съм зареждал 2 пъти на ромпетрол и веднъж на лукойл, е вече на лука няма да стъпа, дори и да си помпя гумите 
Ромпетрол

Ромпетрол

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Аз съм си доволен от скъпият дизел не ОМВ
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Какво толкова го хвалят тоя РомПетрол накрая и аз ще ида от там да заредя !
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
prostakel написа:Какво толкова го хвалят тоя РомПетрол накрая и аз ще ида от там да заредя !
В Търговище недей ! Моят Пасат за над 100 000 км е виждал нафта от къде ли не, ама зле е бил само веднъж - с Търговищкия Ром. Виж, на софийския (Илиянци) се облизва и мърка.
Вчера заредих на Ромпетрол в Дружба в София. Обекта вече е франчайз, на касовата бележка пише някакво име в град Долна баня или нещо подобно. Предната ми касова беше с надписи на централата на Ромпетрол в България.
Дано не омажат горивото и там.
Дано не омажат горивото и там.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
gr_kanev написа:prostakel написа:Какво толкова го хвалят тоя РомПетрол накрая и аз ще ида от там да заредя !
В Търговище недей ! Моят Пасат за над 100 000 км е виждал нафта от къде ли не, ама зле е бил само веднъж - с Търговищкия Ром. Виж, на софийския (Илиянци) се облизва и мърка.
Еми ко да приказваме колега тогава

- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
аз пък съм най-доволен от "Дизелор",днес зареждах при тях и ги попитах каква народност е дизела-не знаеха но ми казаха ,че има добавка против замръзване до -16градуса
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз от ЕКО в Русе (до Ялта) повече никога няма да заредя,мошенници,сипват по малко гориво,консултирах се с няколко познати които са на същото мнение!!!от Лукойл съм най доволен като че ли.
- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
ulipet написа:аз пък съм най-доволен от "Дизелор",днес зареждах при тях и ги попитах каква народност е дизела-не знаеха но ми казаха ,че има добавка против замръзване до -16градуса
само да вметна ,че на лукойл е до -25 100% сигурен от управител който познавам знам това
На хартия сигурно е така, но в действителност до колко градуса е е съвсем различно нещо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nasttii написа:ulipet написа:аз пък съм най-доволен от "Дизелор",днес зареждах при тях и ги попитах каква народност е дизела-не знаеха но ми казаха ,че има добавка против замръзване до -16градуса
само да вметна ,че на лукойл е до -25 100% сигурен от управител който познавам знам това
има много прост тест за тяа работа

Взимаш едно пластмасово шише и го пълниш с мостра

Там като поработи копресора е до -21,-22 градуса(а само фризер може и -28)-напълно достатъчно за България

Същия тест е и с антифриз и течност за чистачки-няма грешка

Апропо аз вчера правих тест с 2 нафти

Върни се в “Дизелови агрегати”