Ivan_GT написа:Opel Zafira !Ако можеш да намериш заводски метанова става....красота!
Да...

Вземи си Зафира Б и си ти...Но поне 1.8 или 2.2 бензин...

Имам доста км с такава ( 2.2 )...
Ivan_GT написа:Opel Zafira !Ако можеш да намериш заводски метанова става....красота!
Ljubon написа:donMaranzano написа:И забравих да кажа гори 16 градско, дааа не съм се объркал 16 с резервоар 70 литра. Едвам минава 600 км лятно време, зимата 500 с клизма, защото стига до 18.
Нещо сметките си объркал май?Ако минаваш 600км. със 70л., значи харчи 11.66л., не 16л.
donMaranzano написа:Тука всички Мерцедес Ванео, някой карал ли го е? Аз съм карал и имаме служебен Вито пълен кенеф, 2.4 дизел 150 коня автоматик, 4по 4. Ебахти кошница за 80 бона. По добре си вземи Кедито или Транспортер новия.
gti--- написа:donMaranzano написа:Тука всички Мерцедес Ванео, някой карал ли го е? Аз съм карал и имаме служебен Вито пълен кенеф, 2.4 дизел 150 коня автоматик, 4по 4. Ебахти кошница за 80 бона. По добре си вземи Кедито или Транспортер новия.
брат каци ми кво искаш от мерцедеса ?автоматик 4х4 бус и 2.4 двигател само ще ти кажа че 1 познат с г60 пасат 4х4(това е кола не бус) му дава същия разход казах ти за 109ката цди 6 извънграда натоварана карам ли я както карам голфа в града отива на 9
donMaranzano написа:gti--- написа:donMaranzano написа:Тука всички Мерцедес Ванео, някой карал ли го е? Аз съм карал и имаме служебен Вито пълен кенеф, 2.4 дизел 150 коня автоматик, 4по 4. Ебахти кошница за 80 бона. По добре си вземи Кедито или Транспортер новия.
брат каци ми кво искаш от мерцедеса ?автоматик 4х4 бус и 2.4 двигател само ще ти кажа че 1 познат с г60 пасат 4х4(това е кола не бус) му дава същия разход казах ти за 109ката цди 6 извънграда натоварана карам ли я както карам голфа в града отива на 9
Кочина за 80 бона човек. Пълен кенеф, за тези пари можехме да вземем един VW бус, ама нали разбирачите викат Мерцедес, та Мерцедес взехме.И сега си го мажим на главата, пък как се разваля пък аср му как стърже, леле нямам думи. Моят е съвет каквото искаш си вземи, ама Мерцедеса го забрави.
shmitz написа:Ох съвсем се обърках! Сега съм настроен към Зафирата, но чувам 4е запичали лагери, гърмели тубота и т.н.
Сега си карам Астричка и всичко ми е евтино, моноинжекция с газ и все си мисля, че няма свестни нови коли...
gti--- написа:зависиколегата добре те е ориенирал кам тойотите те там качеството е на ниво
gti--- написа:дам е това не мога да ги разбера може ли тойота авенсис последната 2ра ръка да струва колкото 300ц ? да не говорим че тея не се научиха да правят салони... НЕ МОГА ДА си го представя за кола над 20 бона да няма поне една навигация ..... а некав жълт дисплей чиято технология е от панти века...
PagocmuH написа:Колеги тея Зафири след 2006г просто са "уникални".
Много малко коли дават толкова много дефекти за толкова кратко време.
За 3 години братовчед ми е дал доста парички по нея.
Радиатор,перка, ЕГР клапан,алтернатор и оше доста неща.
Взеха нова кола за 3 години 100хил. км и много проблеми.
Личното ми мнение,че Завира до 2005г е по-добра с двигател 2.2дизел.
Личното ми мнение,че Завира до 2005г е по-добра с двигател 2.2дизел.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 89 госта