Въпрос за М-тел

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Вто 04 юли 2006 14:55

Sara_Bold написа:Една позната работи в М-тел и се хвалеше как с мъжа й не плащат сметки,защото ги разпределяла на други абонати :evil:

И аз всички сметки си ги разпределям на други абонати:-). От 3 години работя в тази фирма и не съм намерил стаичката в която, надписват сметките на абонатите. А по въпроса за заключването на картите в разни сейфчета и каси съм слушал доста, ами тя като има едно безусловно пренасочване към номер, как миcлите , кой плаща?
Колеги ползвайте детайлна разпечатка , безплатно на mtel.bg

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Вто 04 юли 2006 14:57

GTivan написа:
Sara_Bold написа:Една позната работи в М-тел и се хвалеше как с мъжа й не плащат сметки,защото ги разпределяла на други абонати :evil:

И аз всички сметки си ги разпределям на други абонати:-). От 3 години работя в тази фирма и не съм намерил стаичката в която, надписват сметките на абонатите. А по въпроса за заключването на картите в разни сейфчета и каси съм слушал доста, ами тя като има едно безусловно пренасочване към номер, как миcлите , кой плаща?
Колеги ползвайте детайлна разпечатка , безплатно на mtel.bg

Явно не си търсил достатъчно!Аз също незнам как става,но надписването е факт!

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 04 юли 2006 15:04

Sara_Bold написа:
Явно не си търсил достатъчно!Аз също незнам как става,но надписването е факт!

елементарно е: провеждаш разговор примерно 55 секунди, те ти го запишат и таксуват като 1 мин и 5 сек и нали си влязъл в следващата мин и така ти става по скъп. Тва си важи също така и за таксуването на 15 сек или 30 сек и т.н.

а не колегата:
GTivan написа: От 3 години работя в тази фирма и не съм намерил стаичката в която, надписват сметките на абонатите.

Естествено е, че трябва да има хора които се занимават с тва, но не е нужно всички служители да го знаят :!:

Потребителски аватар
cosmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cosmo » Вто 04 юли 2006 15:20

Аз имам един познат в Гърция и когато му звъня когато телефонът му не е включен или е извън обхват, винаги във фактурата ми отчитат по 1мин. международен разговор. Ходих в Mtel, не било от тях. Хм, сигурно са извънземните. крака ми повече няма да стъпи в офис на тази компания :evil: :evil: :evil:

ауди80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ауди80 » Вто 04 юли 2006 15:35

Без да се обиждате пичове, но тук се регнах само заради ей тази темичка, която ме изкефи много. Та забелязвам, че тази титла "изтъкнат ЧЛЕН" и по-скоро като диагноза, значи само от вас господа видях най-неграмотните и глупави мнения които някога съм чел :kiss my ass . Не знам вие хора в кой век живеете, но не е никак лошо да попрочетете малко инфо по този въпрос преди да се излагате така смешно. Приятно говорене в мрежата на НАЙ-ДОБРИЯ мобилен оператор в България М ТЕЛ.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 04 юли 2006 15:37

ауди80 написа: Без да се обиждате пичове, но тук се регнах само заради ей тази темичка, която ме изкефи много. .

аргументирай се ако можеш ?, а не ни пробутвай плоски реклмани клишета

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 04 юли 2006 15:40

One написа:
ауди80 написа: Без да се обиждате пичове, но тук се регнах само заради ей тази темичка, която ме изкефи много. .

аргументирай се ако можеш ?, а не ни пробутвай плоски реклмани клишета
не бе човека май се засегна :D сигурно работи в Мтел :D

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 04 юли 2006 15:45

santo_trafficante написа: не бе човека май се засегна :D сигурно работи в Мтел :D

да работи къде си иска
ама кво се опитва да ни пробутва ?
като онзи дето 3 години търси стаичка с надпис " пребаваме клиенти всякакви " или колеги с бадж "надписвач" че сме прос народ и за тва ни е слаба държавата - верно е, ама чак доматите с колчетата не ручаме

ауди80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ауди80 » Вто 04 юли 2006 15:48

Нищо не се опитвам да ви пробутвам, но е смешно твърдението, че в М тел има специален отдел за надписване на сметки. Вие как мислите кой е способен да следи и да се занимава с това при толкова много абонати. Е да, някой път стават грешки верно е, но пък точно тук си личи лоялността към клиентите, кой днес връща пари и си признава грешката и иска извинение любезно. Не знам за вас, но ползвах византийците за малк ои когато си надвиших лимита с няколко лева и исках да си внеса депозит, казаха, че няма ядове, но телефонът ми го пуснаха след една седмица след хиляди разправии. А през това време кой знае какво е ставало с моите пари. Та тези хорица няма да станат европейски оператор още сто години. За вивател пък изобщо не искам да говоря, прекалено са малки и им е рано да си мислят, че предлагат и 2% от качеството на което са свикнали толкова много хора. Така че за тях малко по-късно може да се говори.
Та хора въпрос на лично мнение е това и на адекватна ориентация в ситуацията на българския телекомуникационен пазар. Успех ви желая :bishop

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Вто 04 юли 2006 15:51

ауди80 написа: ..... Не знам вие хора в кой век живеете, но не е никак лошо да попрочетете малко инфо по този въпрос преди да се излагате така смешно. Приятно говорене в мрежата на НАЙ-ДОБРИЯ мобилен оператор в България М ТЕЛ.

Може и да е най-добрия, но мисля че като клиент който от толкова години си е плащал редовно сметките, не заслужавам отношение тип "сигурно на такава тарифа си говорите" при положение, че няма такава тарифа. Или 6 месеца "няма техническа възможност да ви върнем парите" след като в рамките на 1 месец ми се взима 2 пъти такса. А щом като пусна жалба, всичко си идва на мястото, че и по телефона ми се обаждат да кажат, че е станала грешка.

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Вто 04 юли 2006 15:52

One написа:
santo_trafficante написа: не бе човека май се засегна :D сигурно работи в Мтел :D

да работи къде си иска
ама кво се опитва да ни пробутва ?
като онзи дето 3 години търси стаичка с надпис " пребаваме клиенти всякакви " или колеги с бадж "надписвач" че сме прос народ и за тва ни е слаба държавата - верно е, ама чак доматите с колчетата не ручаме

Само приятелю не обиждай народа, човек съди за другите според себе си.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 04 юли 2006 15:52

ауди80 написа: ... Вие как мислите кой е способен да следи и да се занимава с това при толкова много абонати.

аха ние дето не сме византийци, а еврей си мислим , че имате назначени 3000 служители дето да следят сметките на 3 милиона абонати
хехехехехехехехе
той Exel-a има една формулка дето успешно може да ти закръглява както му кажеш , какво остава за спец написан софтуер ....
айде поне си трайте

Потребителски аватар
cosmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cosmo » Вто 04 юли 2006 15:52

Кой е способен да следи и да се занимава с толкова много абонати?

Ами машина е способна.Която се управлява от един двама човека.

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Вто 04 юли 2006 15:53

Точно пък Вие господинчо твърдите, че М-Тел са европейски оператор ли? ХА-ХА-ХА-ХА Егати смеха :lol: :lol: :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 04 юли 2006 15:59

един такъв въпрос
колко би платила една компания, която печели милионо буквално от въздуха за да прикрие какъвто и да било скандал , който да я дискридитира ???? Много нали, адски много , и би попречила с всички възможни и дори непозволени средства.......

един лек пример - приятен
на един приятел преди години, ментел му баха спрели телефоните на фирмата уж за наплатени сметки , след като им вдигна скандал и обеща да ги пише по вестниците, лично Грашнов му се обади да се извини и му каза , че от този ден нататък телефоните на фирмта му за безплатни - и така беше .....

Последна промяна от One на Вто 04 юли 2006 16:24, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”