Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца
Скоро ми предстои покупка на кола и съм се ориентирал да тя да бъде от Монтана или Враца.Всички знаем че там автомобилите са изключително евтини и изглеждат доста красиви поне по снимки в интернет.Защо цената на тези автомобили там е толкова евтина, да не би повечето коли от там да са наредени с някакви скрити дефекти или просто хората там си продават колите на по-ниски цени, защото наистина искат да ги продадат.Не знам там ли са най-евтините коли от цяла България или само аз съм останал с такова впечателение
Всякакви мнение са от полза.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца
Golf_Diesel_ написа:Скоро ми предстои покупка на кола и съм се ориентирал да тя да бъде от Монтана или Враца.Всички знаем че там автомобилите са изключително евтини и изглеждат доста красиви поне по снимки в интернет.Защо цената на тези автомобили там е толкова евтина, да не би повечето коли от там да са наредени с някакви скрити дефекти или просто хората там си продават колите на по-ниски цени, защото наистина искат да ги продадат.Не знам там ли са най-евтините коли от цяла България или само аз съм останал с такова впечателениеВсякакви мнение са от полза.
Аз до колкото съм чувал във враца има много крадени коли за продан!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега бил съм доста пъти там за автомобили все на някои приятел,да ти кажа честно,повечето не са добри,смисъл че имат доста забележки,и опрявяне,ако си готов да я вемеш и да боядисваш,и стягаш,но рядко изпадат добри автомобили,ме казвам че няма един добър но повечето са с забележки и то сериозни,но затова цените им в нета са доста по евтини от всички други, изборът е твой успех 

- danailr
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AVF 2001
tdi90 turbo написа:колега бил съм доста пъти там за автомобили все на някои приятел,да ти кажа честно,повечето не са добри,смисъл че имат доста забележки,и опрявяне,ако си готов да я вемеш и да боядисваш,и стягаш,но рядко изпадат добри автомобили,ме казвам че няма един добър но повечето са с забележки и то сериозни,но затова цените им в нета са доста по евтини от всички други, изборът е твой успех
Шегаджия!!!!!!

- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Най-евтини!?Колега,от Монтана съм.Имам малко наблюдения на коли,които се докарват отвън/познавам няколко тенекиджии,които "оправят"дребните дефекти на нововнесени автомобили/.Та моето,а и не само моето,мнение е,че за кола,която няма собственик се влагат най-евтини материали и части.Да,но след първата зима особено на австрийските коруби,всички ръжди са излезли отново със страшна сила!За италианските се говори,че не са добре поддържани,та затова са били евтини.Може би това е правило,но всяко правило си има изключения.В момента търкаляме три италиянки:Фиат-Браво/Враца/,Тойота-Авенсис/Видин/,Голф-3/Враца/.Мога да кажа смело/засега/,че съм доволен.Във времето,когато купувах колите,преди 2-3 год.цените им бяха доста приемливи в сравнение с цените по интернет.Длъжен съм да кажа,че Фиата и Тойотата ги взех направо от автовоза.Съвсем случайно/без предварителни заявки и уговорки/.Свалиха пичовете от цената,съдействие в КАТ,транспорт до Монтана,кеш и за два часа всичко приключи,за което Благодаря.Е имаха забележки по ламарините,но вече си имаха собственик и за по 400-500лв.нещата се получиха.Ако тези ремонти са били направени преди покупката,съм убеден,че парите щи са били наполовината,а за качеството...не знам.Но много хора казват,че всичко е до късмет,така че ти го пожелавам,ще ти е нужен!
П.С. Нашият край си е по-беден в сравнение с другата България.Тук надница от 30 лв.си е супер,а със 100лв.си "на бял кон"!!!А и много от вносителите напоследък продават през никакви пари,без да се занимават с ремонти,части и т.н.А и според мен така е по добре-виждаш какъв е проблема и сам решаваш,а не слушаш легенди от рода"карана е от пенсионер до пощата и обратно"!
Е,това беше моето скромно мнение.На теб късмет!Пиши ако трябва съдействие по Монтана.
П.С. Нашият край си е по-беден в сравнение с другата България.Тук надница от 30 лв.си е супер,а със 100лв.си "на бял кон"!!!А и много от вносителите напоследък продават през никакви пари,без да се занимават с ремонти,части и т.н.А и според мен така е по добре-виждаш какъв е проблема и сам решаваш,а не слушаш легенди от рода"карана е от пенсионер до пощата и обратно"!
Е,това беше моето скромно мнение.На теб късмет!Пиши ако трябва съдействие по Монтана.

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като от Горубляне са...само че са по-евтини. От Монтана съм, макар че от години живея в София. Имам човек в Монтана който докарва коли и продава, има вариант и да ти докара показана от теб кола в чужбина. Някои от колите оправя, други си ги продава с дефектите, зависи от конкретния случай. По принцип покупката на кола 2-ра ръка си е късмет. За да го увеличиш си вземи майстор познат при покупката. В понеделник е пазара за коли в Монтана, отскочи и разгледай. Региона е беден и просто много хора си докарват доходи от покупко продажба на коли. В Дупница не са по-различни. На Горубляне често дефектите са замаскирани и следват неприятни изненади.
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
От където и да си купиш кола всичко е късмет. Повечето от колите съм си ги докарвал сам от Германия или Швейцария, но и от тук ми се е случвало да си купя кола. До сега не съм имал проблеми с колите си, но знае ли човек винаги има първи път.
Така че, желая ти късмет независимо от къде ще купиш колата
Така че, желая ти късмет независимо от къде ще купиш колата

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
жена и кола са до късмет!
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Не и когато са от Враца, там и късмета не помага.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
IvanMan написа:Не и когато са от Враца, там и късмета не помага.
Ванка, за жена или кола иде реч?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
И за двете Бобка и за двете. 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв късмет бе хора на човека му трябва някой който знае какво да гледа ако той не много на ясно.Джамбазите са такива лъжци че ако видят че не си в час така ще те сапунисат че няма да ти се вярва после.А това дали ще е от Враца Монтана или Дупница според мен няма значение.
Един приятел си взе мерник от Враца, след месец му протече ГНП-то.
Дали е просто съвпадение или е замацана колкото да се продаде, знае само джамбазина...
Но тва не значи, че няма и хубави коли.
Аз лично бих си взел
.
Дали е просто съвпадение или е замацана колкото да се продаде, знае само джамбазина...
Но тва не значи, че няма и хубави коли.

Аз лично бих си взел

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Аз направих грешката да се разходя до Враца и Монтана.Коли предимно от Австрия двигателите са добре, купетата
...Титаник сигурно е по малко изгнил.На снимка всички са супер,обаче друго е на място дет се вика"Око да види ..... "

- Gogov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги нямам нищо против Монтана и самите жители на този град!Обаче що се отнася нещо да ти продадат каквото и да е па не дай си боже автомобил е вярвайте ми няма др такива измамници.НЕ говоря за всички искрено се надявам че все пак някъде там е останал поне един съвестен търговец на каквото и да е било.Успех с покупката 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”