Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 21 ное 2010 17:51

Скоро ми предстои покупка на кола и съм се ориентирал да тя да бъде от Монтана или Враца.Всички знаем че там автомобилите са изключително евтини и изглеждат доста красиви поне по снимки в интернет.Защо цената на тези автомобили там е толкова евтина, да не би повечето коли от там да са наредени с някакви скрити дефекти или просто хората там си продават колите на по-ниски цени, защото наистина искат да ги продадат.Не знам там ли са най-евтините коли от цяла България или само аз съм останал с такова впечателение :?: Всякакви мнение са от полза.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Мнениеот k_garchev » Нед 21 ное 2010 18:00

Golf_Diesel_ написа:Скоро ми предстои покупка на кола и съм се ориентирал да тя да бъде от Монтана или Враца.Всички знаем че там автомобилите са изключително евтини и изглеждат доста красиви поне по снимки в интернет.Защо цената на тези автомобили там е толкова евтина, да не би повечето коли от там да са наредени с някакви скрити дефекти или просто хората там си продават колите на по-ниски цени, защото наистина искат да ги продадат.Не знам там ли са най-евтините коли от цяла България или само аз съм останал с такова впечателение :?: Всякакви мнение са от полза.

Аз до колкото съм чувал във враца има много крадени коли за продан!

tdi90 turbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tdi90 turbo » Нед 21 ное 2010 18:04

колега бил съм доста пъти там за автомобили все на някои приятел,да ти кажа честно,повечето не са добри,смисъл че имат доста забележки,и опрявяне,ако си готов да я вемеш и да боядисваш,и стягаш,но рядко изпадат добри автомобили,ме казвам че няма един добър но повечето са с забележки и то сериозни,но затова цените им в нета са доста по евтини от всички други, изборът е твой успех :да:

Потребителски аватар
danailr
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AVF 2001

Мнениеот danailr » Нед 21 ное 2010 18:11

tdi90 turbo написа:колега бил съм доста пъти там за автомобили все на някои приятел,да ти кажа честно,повечето не са добри,смисъл че имат доста забележки,и опрявяне,ако си готов да я вемеш и да боядисваш,и стягаш,но рядко изпадат добри автомобили,ме казвам че няма един добър но повечето са с забележки и то сериозни,но затова цените им в нета са доста по евтини от всички други, изборът е твой успех :да:

Шегаджия!!!!!! :screwy

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Нед 21 ное 2010 19:03

Най-евтини!?Колега,от Монтана съм.Имам малко наблюдения на коли,които се докарват отвън/познавам няколко тенекиджии,които "оправят"дребните дефекти на нововнесени автомобили/.Та моето,а и не само моето,мнение е,че за кола,която няма собственик се влагат най-евтини материали и части.Да,но след първата зима особено на австрийските коруби,всички ръжди са излезли отново със страшна сила!За италианските се говори,че не са добре поддържани,та затова са били евтини.Може би това е правило,но всяко правило си има изключения.В момента търкаляме три италиянки:Фиат-Браво/Враца/,Тойота-Авенсис/Видин/,Голф-3/Враца/.Мога да кажа смело/засега/,че съм доволен.Във времето,когато купувах колите,преди 2-3 год.цените им бяха доста приемливи в сравнение с цените по интернет.Длъжен съм да кажа,че Фиата и Тойотата ги взех направо от автовоза.Съвсем случайно/без предварителни заявки и уговорки/.Свалиха пичовете от цената,съдействие в КАТ,транспорт до Монтана,кеш и за два часа всичко приключи,за което Благодаря.Е имаха забележки по ламарините,но вече си имаха собственик и за по 400-500лв.нещата се получиха.Ако тези ремонти са били направени преди покупката,съм убеден,че парите щи са били наполовината,а за качеството...не знам.Но много хора казват,че всичко е до късмет,така че ти го пожелавам,ще ти е нужен!
П.С. Нашият край си е по-беден в сравнение с другата България.Тук надница от 30 лв.си е супер,а със 100лв.си "на бял кон"!!!А и много от вносителите напоследък продават през никакви пари,без да се занимават с ремонти,части и т.н.А и според мен така е по добре-виждаш какъв е проблема и сам решаваш,а не слушаш легенди от рода"карана е от пенсионер до пощата и обратно"!
Е,това беше моето скромно мнение.На теб късмет!Пиши ако трябва съдействие по Монтана. :beer

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 21 ное 2010 19:38

Като от Горубляне са...само че са по-евтини. От Монтана съм, макар че от години живея в София. Имам човек в Монтана който докарва коли и продава, има вариант и да ти докара показана от теб кола в чужбина. Някои от колите оправя, други си ги продава с дефектите, зависи от конкретния случай. По принцип покупката на кола 2-ра ръка си е късмет. За да го увеличиш си вземи майстор познат при покупката. В понеделник е пазара за коли в Монтана, отскочи и разгледай. Региона е беден и просто много хора си докарват доходи от покупко продажба на коли. В Дупница не са по-различни. На Горубляне често дефектите са замаскирани и следват неприятни изненади.

Потребителски аватар
Sportakus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sportakus » Нед 21 ное 2010 19:58

От където и да си купиш кола всичко е късмет. Повечето от колите съм си ги докарвал сам от Германия или Швейцария, но и от тук ми се е случвало да си купя кола. До сега не съм имал проблеми с колите си, но знае ли човек винаги има първи път.
Така че, желая ти късмет независимо от къде ще купиш колата :да:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 21 ное 2010 20:02

жена и кола са до късмет!

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 21 ное 2010 20:03

Не и когато са от Враца, там и късмета не помага.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 21 ное 2010 20:05

IvanMan написа:Не и когато са от Враца, там и късмета не помага.

Ванка, за жена или кола иде реч?

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 21 ное 2010 20:07

И за двете Бобка и за двете. :horror:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 21 ное 2010 20:11

Какъв късмет бе хора на човека му трябва някой който знае какво да гледа ако той не много на ясно.Джамбазите са такива лъжци че ако видят че не си в час така ще те сапунисат че няма да ти се вярва после.А това дали ще е от Враца Монтана или Дупница според мен няма значение.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Нед 21 ное 2010 22:46

Един приятел си взе мерник от Враца, след месец му протече ГНП-то.
Дали е просто съвпадение или е замацана колкото да се продаде, знае само джамбазина...
Но тва не значи, че няма и хубави коли. :)
Аз лично бих си взел :) .

Потребителски аватар
DA@KA
Автомобил: Caravelle
Двигател: ACV 1998

Мнениеот DA@KA » Нед 21 ное 2010 23:33

Аз направих грешката да се разходя до Враца и Монтана.Коли предимно от Австрия двигателите са добре, купетата :bishop ...Титаник сигурно е по малко изгнил.На снимка всички са супер,обаче друго е на място дет се вика"Око да види ..... "

Потребителски аватар
Gogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gogov » Пон 22 ное 2010 15:59

Колеги нямам нищо против Монтана и самите жители на този град!Обаче що се отнася нещо да ти продадат каквото и да е па не дай си боже автомобил е вярвайте ми няма др такива измамници.НЕ говоря за всички искрено се надявам че все пак някъде там е останал поне един съвестен търговец на каквото и да е било.Успех с покупката :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”