котка върху двигателя ?!
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: котка върху двигателя ?!
Според мен и според това което прочетох , койловърите са решение при това хуманно. Ниска кола нема место за котка 

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Вместо да я пъдиш, вземи остави някой друг инструмент и я остави да си свърши работата

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Колкото и смешно да звучи и майтап да става то си е проблем. Сега пролетта е сезона на разгонването и смяна на козината. Наистина и аз като отворя капака си личи от космите че е нощувала котка. Другото е че се задейства алармата посред нощ, гледаш от прозореца няма никой около колата, пък тя пищи. Чукам дистанционното за изключване и след малко гледам котката излиза изпод предницата. Изглежда и са й надули ушите и отива да отмаря на някой друг автомобил.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Алберт Айнщайн умира и отива на небето. Посреща го самият Господ.
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!
Айнщайн казва:
- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула – онази, по която направи човека.
Господ се дърпа:
-Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова…
След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, да де…
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!
Айнщайн казва:
- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула – онази, по която направи човека.
Господ се дърпа:
-Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова…
След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, да де…
- rapo_vd
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2002
И с кора пак влизат.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Тая котка ще умре от старост,докато намерите решение на проблема! 

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Bubetooo написа:Тая котка ще умре от старост,докато намерите решение на проблема!
Ще земе да си народи котки в коша... и те ще го имат за дом това...тогава става интерестно..

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
rapo_vd написа:И с кора пак влизат.
Значи освен кората под мотора специално за Голф 3 има и 2 по-малки кори, които са от подкалниците до спойлера/ножа. Ако са и 3-те комплект на мястото си тая котка на виждам от къде ша са шмугне. Да не говоря за другите предимства на тези елементи.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-лесно ще е да завъдиш улични кучета покрай колата. Хем няма да пускат котки до нея, хем и те няма как да се качат на двигателя. Решен проблема.
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Аз преди време имах бялка в гаража и една зима ми беше надрала предния капак защото имах кора под мотора....лягаше направо върху капака горе
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004

1) По-добре котки, от колкото мишки /имаше такъв цяр за мишки: завъждаш котка/Има и тема дори
2) Хич, ама хич не е хубаво да трепете милите пухчета.
3) Явно някои от вас са в грешка/за боята става въпрос/Объркали сте котките. Сякаш тигри ви спят по капаците и дерат боята. На мен също ми се кетрят котета, ама от тези малките,

4) Само 2 пъти се вцепих. Единия макар, че имам кора под двигатела, леко счупена и при запалване веднъж нещо яко изтрака и аз

5) Котките спят и върху гумите на колите, но тук това не се споменава, щото всички са със свалени колици и големи джанти. Ей за това ще спят къде им падне

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Щом не искаш да трепеш гадинката натовари я в колата и я закарай на екскурзияНа едни 10-15км от вас па нек се връща
Колко кучета сме направили румънски поданници със колегите нямам толкова пръсти на ръцете и краката
С няколко котки пред входа направих така - примамвам я, в един чувал и зад граница. Иначе няма оправия с тях, а не ща да ги трепя.
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
The Red Guy написа:znainainai написа:
С няколко котки пред входа направих така - примамвам я, в един чувал и зад граница. Иначе няма оправия с тях, а не ща да ги трепя.
Колеги вие сте намерили перфектното решение на етническия проблем на страната,жалко че ни ги депортират и връщат отново

А защо не пробвате едно елементарно решение,сменете мястото на паркиране така котката ще се нанесе на колата която заеме вашето място едва ли си е заплюла просто се ориентира по мястото което свързва със топлина!Е не е точно решение на проблема ама нека има за всички по малко

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Ше ме уморите бре посред нощ
Умрех със снимката на Дъ Рейвън
- май регулира ръчната ми се види 

Умрех със снимката на Дъ Рейвън

-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Каквото и да правите само не посягайте на животинката! Ще отидете в друг квартал или град и тогава какво правим?
Вместо да инвестирате в нещо друго си закупете пълния комплект кори и това е. А на кварталните котараци им обуйте терлички за да не драскат капака
Вместо да инвестирате в нещо друго си закупете пълния комплект кори и това е. А на кварталните котараци им обуйте терлички за да не драскат капака

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”