котка върху двигателя ?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Re: котка върху двигателя ?!

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 07 апр 2010 23:48

Според мен и според това което прочетох , койловърите са решение при това хуманно. Ниска кола нема место за котка mhihi

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Сря 07 апр 2010 23:51

Вместо да я пъдиш, вземи остави някой друг инструмент и я остави да си свърши работата mhihi

Изображение

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Чет 08 апр 2010 14:58

Колкото и смешно да звучи и майтап да става то си е проблем. Сега пролетта е сезона на разгонването и смяна на козината. Наистина и аз като отворя капака си личи от космите че е нощувала котка. Другото е че се задейства алармата посред нощ, гледаш от прозореца няма никой около колата, пък тя пищи. Чукам дистанционното за изключване и след малко гледам котката излиза изпод предницата. Изглежда и са й надули ушите и отива да отмаря на някой друг автомобил.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Съб 10 апр 2010 23:06

Алберт Айнщайн умира и отива на небето. Посреща го самият Господ.
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!
Айнщайн казва:
- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула – онази, по която направи човека.
Господ се дърпа:
-Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова…
След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, да де…

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Нед 11 апр 2010 8:24

И с кора пак влизат.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Нед 11 апр 2010 20:10

Тая котка ще умре от старост,докато намерите решение на проблема! :wink:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 11 апр 2010 20:31

Bubetooo написа:Тая котка ще умре от старост,докато намерите решение на проблема! :wink:

Ще земе да си народи котки в коша... и те ще го имат за дом това...тогава става интерестно.. :063: :063: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 12 апр 2010 11:33

rapo_vd написа:И с кора пак влизат.

Значи освен кората под мотора специално за Голф 3 има и 2 по-малки кори, които са от подкалниците до спойлера/ножа. Ако са и 3-те комплект на мястото си тая котка на виждам от къде ша са шмугне. Да не говоря за другите предимства на тези елементи.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 12 апр 2010 12:34

Най-лесно ще е да завъдиш улични кучета покрай колата. Хем няма да пускат котки до нея, хем и те няма как да се качат на двигателя. Решен проблема.

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Сря 14 апр 2010 16:04

Аз преди време имах бялка в гаража и една зима ми беше надрала предния капак защото имах кора под мотора....лягаше направо върху капака горе

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Пон 22 ное 2010 7:14

:063: :063: :063: По никое време се изморих от смях с вас, докато четох :063: Става пак студено и да надигнем темата, че не видях решение на въпроса на страдалеца :Mr Green Fun Аз след толкова смях :Mr Green Fun :screwy съм на следното мнение:
1) По-добре котки, от колкото мишки /имаше такъв цяр за мишки: завъждаш котка/Има и тема дори
2) Хич, ама хич не е хубаво да трепете милите пухчета.
3) Явно някои от вас са в грешка/за боята става въпрос/Объркали сте котките. Сякаш тигри ви спят по капаците и дерат боята. На мен също ми се кетрят котета, ама от тези малките, :Mr Green Fun и оставят само кални лапички. Виждах колко ловко скачат по капака, без да драпат по него. Нямам против да се топлят щом могат.
4) Само 2 пъти се вцепих. Единия макар, че имам кора под двигатела, леко счупена и при запалване веднъж нещо яко изтрака и аз :shock "КРАЙ! Окучи ми се колицата!" А то просто някакво изплашено коте се измъкна някъде отдолу. Втория път помагах на един човек да изкара едно малко писе и процедурата трая 40 мин. :(
5) Котките спят и върху гумите на колите, но тук това не се споменава, щото всички са със свалени колици и големи джанти. Ей за това ще спят къде им падне :Mr Green Fun

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пон 22 ное 2010 8:20

znainainai написа:Щом не искаш да трепеш гадинката натовари я в колата и я закарай на екскурзия :twisted: На едни 10-15км от вас па нек се връща :P Колко кучета сме направили румънски поданници със колегите нямам толкова пръсти на ръцете и краката :P

С няколко котки пред входа направих така - примамвам я, в един чувал и зад граница. Иначе няма оправия с тях, а не ща да ги трепя.

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ilia_d008 » Пон 22 ное 2010 23:13

The Red Guy написа:
znainainai написа:

С няколко котки пред входа направих така - примамвам я, в един чувал и зад граница. Иначе няма оправия с тях, а не ща да ги трепя.

Колеги вие сте намерили перфектното решение на етническия проблем на страната,жалко че ни ги депортират и връщат отново :063: до тук със шегата
А защо не пробвате едно елементарно решение,сменете мястото на паркиране така котката ще се нанесе на колата която заеме вашето място едва ли си е заплюла просто се ориентира по мястото което свързва със топлина!Е не е точно решение на проблема ама нека има за всички по малко :mrgreen:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 23 ное 2010 6:06

Ше ме уморите бре посред нощ :lol:
Умрех със снимката на Дъ Рейвън :063: - май регулира ръчната ми се види :063:

Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Чет 25 ное 2010 0:09

Каквото и да правите само не посягайте на животинката! Ще отидете в друг квартал или град и тогава какво правим?
Вместо да инвестирате в нещо друго си закупете пълния комплект кори и това е. А на кварталните котараци им обуйте терлички за да не драскат капака :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”