Въпрос за въздухосъбирач на изпускателен колектор KR/PB

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Въпрос за въздухосъбирач на изпускателен колектор KR/PB

Мнениеот moreg » Пон 22 ное 2010 10:30

Колеги въпроса е следния, интересува ме разстоянието между двете дупки на този събирач на топлия въздух от колектора дали е еднакво и при двата типа колектори?
Значи при мене разстоянието е 88 мм от център до център мерено с шублер :roll:
Може ли някой колега с двигател 1.8 да премери и да ми каже при него разстоянието толкова ли е? или приблизително толкова?
Изображение
Целта е, да сложа нов такъв въздухосъбирач понеже моя отдолу е изгнил напълно, но понеже за KR е спрян от производство искам да си поръчам за 1.8 PB чийто номер по ETKA e 027 253 041 същия като за KR но без буква A накрая, мисълта ми е ако може някой колега с подобен двигател да премери при него разстоянието и да ми го напише може и на ЛС
Изображение
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Re: Въпрос за въздухосъбирач на изпускателен колектор KR/PB

Мнениеот neon » Пон 22 ное 2010 11:15

Колега-само да те питам..... за какво ти е т'ва нещо, че пък и да си го купуваш чисто ново и оригинално чак? :shock
Ако твоето е изгнило си огъни една ламарина и си готов-не виждам смисъл да се вкарваш с приключения за поръчки и т.н.

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Пон 22 ное 2010 11:19

neon написа:Колега-само да те питам..... за какво ти е т'ва нещо, че пък и да си го купуваш чисто ново и оригинално чак? :shock
Ако твоето е изгнило си огъни една ламарина и си готов-не виждам смисъл да се вкарваш с приключения за поръчки и т.н.

Колега, ако можеш помогни ако неможеш няма смисъл да ми пишеш в темата.... аз си знам за какво ми е :wink:

Потребителски аватар
olimpiaivo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olimpiaivo » Пон 22 ное 2010 15:02

Колега 051253084 е ламарината за пб и изглежда доста различна от тази на кр.Хваща се на 4 места 2 отгоре и 2 от долу ако държиш ще се пробвам да меря но съм почти сигурен,че не става.

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Пон 22 ное 2010 17:16

olimpiaivo написа:Колега 051253084 е ламарината за пб и изглежда доста различна от тази на кр.Хваща се на 4 места 2 отгоре и 2 от долу ако държиш ще се пробвам да меря но съм почти сигурен,че не става.

Колега а от кой двигател, може да ми свърши работа на мене, защото за KR е спрян от производство а държа да го имам това там и да е изправно а не изгнило
виж какво е при мене :(
Изображение

Потребителски аватар
olimpiaivo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olimpiaivo » Пон 22 ное 2010 18:07

не знам колега този номер който си дал е за gu,rh и то до номер на мотор а след номер е като на pb а колектора не се променя.На пасат и корадо са със същата като твоята ламарина виж от някой абф тя е доста различна но по може да стане но втора че нова е доста дебела.

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Пон 22 ное 2010 20:25

olimpiaivo написа:не знам колега този номер който си дал е за gu,rh и то до номер на мотор а след номер е като на pb а колектора не се променя.На пасат и корадо са със същата като твоята ламарина виж от някой абф тя е доста различна но по може да стане но втора че нова е доста дебела.

Да от корадо е същата! ще видя утре за корадо може ли да се поръча, от ABF ще питам също :roll: Мерси колега за съветите ще пиша какво е станало, но при всички положения трябва да оправя тая работа, защото така както е в момента не е добре :roll:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 23 ное 2010 16:34

moreg написа:
olimpiaivo написа:не знам колега този номер който си дал е за gu,rh и то до номер на мотор а след номер е като на pb а колектора не се променя.На пасат и корадо са със същата като твоята ламарина виж от някой абф тя е доста различна но по може да стане но втора че нова е доста дебела.

Да от корадо е същата! ще видя утре за корадо може ли да се поръча, от ABF ще питам също :roll: Мерси колега за съветите ще пиша какво е станало, но при всички положения трябва да оправя тая работа, защото така както е в момента не е добре :roll:

А защо мислиш, че като поръчаш за Корадо ще го има? Нали КР двигателя е спрян и за Корадо... Търси втора употреба-по вероятно е да намериш нещо не толкова изгнило.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”