Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца
Ей аз кола от Горубляне,Враца и Дупница никога не бих си взел,за вас незнам,патил съм и затов атака кавам,особено врачани къ лъжат в годините не е е истина 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Монтана нищо не каза ... 

Много общи приказки, а ефекта на темата ще е нулев. Обсъжда се състоянието на колите в два съседни града, от наличните автокъщи, където да речем има 1000 коли в продажба нов внос към тоя момент примерно. И както е тръгнало ще излезе че от тия 1000 коли няма нито една читава, щото се продават във въпросния регион.
Тва ако някой го мисли наистина, мога да му пратя хапче за главоболие.
Тва е като да кажеш че всички коли в Дупница и Горубляне са буклуци. Добре де, тогава защо все още се продават коли там. Не свършиха ли балъците дето да си взимат трошки от тия измамници?
Някой си бил купил една кола от Враца, тя била менте, и следователно там всички са ментета. Аз си купих от Дупница, за година и половина освен масло съм сменил едни тампони на задния мост. А, тогава тия там не били толкова големи ментета в Дупница, виж ти, оцелим съм иглата в купчината сено.
Несериозна работа!
Намери една обява, покажи я тук и да я мъдрим. Така само шлака пада.

Тва е като да кажеш че всички коли в Дупница и Горубляне са буклуци. Добре де, тогава защо все още се продават коли там. Не свършиха ли балъците дето да си взимат трошки от тия измамници?
Някой си бил купил една кола от Враца, тя била менте, и следователно там всички са ментета. Аз си купих от Дупница, за година и половина освен масло съм сменил едни тампони на задния мост. А, тогава тия там не били толкова големи ментета в Дупница, виж ти, оцелим съм иглата в купчината сено.
Несериозна работа!
Намери една обява, покажи я тук и да я мъдрим. Така само шлака пада.
Последна промяна от joromnt на Вто 23 ное 2010 21:01, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Контакти:
dobrin написа:За Монтана нищо не каза ...
така щот няма наблюдение,защото преди да речем 3-4 години в Монтана имаше 2 автокъщи с по 20 коли вътре,а сега ............

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм запознат как стоят нещата с автомобилите от Монтана, но тея дето се продават във Враца не струват
Явно там са се събрали няколко псевдо хитреци, които се опитват да продават почти само кошари. Няколко приятели имам, които ходиха от Перник до Враца, по обяви от Интернет и всички останаха шашнати, поради огромната разлика между обяввеното и действителното състояние на автомобила!

- MITKO_DVD
- Контакти:
Дашо написа:.... по обяви от Интернет и всички останаха шашнати, поради огромната разлика между обяввеното и действителното състояние на автомобила!
Е затова говорех и аз

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
абе,че е пълно с боклуци никой не отрича ама чак да няма добри коли не съм съгласен
а ви когато се интересувате от определена кола не може ли да звънете да я погледна аз или някой колега,а не да се набутвате с разходи за гориво
колегата blinder си беше харесал един ван тук,отидох снимах го обясних му за кво иде реч и той се отказа,а следователно не се набута с 30-40лв. за гориво
за това сте прави
а ви когато се интересувате от определена кола не може ли да звънете да я погледна аз или някой колега,а не да се набутвате с разходи за гориво
колегата blinder си беше харесал един ван тук,отидох снимах го обясних му за кво иде реч и той се отказа,а следователно не се набута с 30-40лв. за гориво
MITKO_DVD написа:Дашо написа:.... по обяви от Интернет и всички останаха шашнати, поради огромната разлика между обяввеното и действителното състояние на автомобила!
Е затова говорех и аз![]()
![]()
за това сте прави

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
В крайна сметка взех автомобил от едно силистренско село.Не съм ходил до Враца или Монтана.В събота бях във Варна и поогледах там в автокъщите, но такава кола, която аз търсех почти нямаха, или ако имаха не ми харесваха екземплярите.На Добрич автокъщте имаше по-голям избор на Пасата, който търсих и бяха в добро състояние, но и цените бяха яко нагоре.В крайна сметка взех Пасат Б4 1.9ТДИ 90 коня комби. Забелязвам че на всички ТДИ-та крайните гърнета са с два накрайника увиснали надолу, а при мен е с един.
Колата е с катализатор, след като бъде регистрирана в данъчното с катализатора ще го изкормя.

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Ако е нов внос, първо го мини в КАТ. После можеш да правиш каквото поискаш с катализатора. В общината никой няма да ти гледа колата докато я завеждаш в данъчното. Ако вече е с български номера, в КАТ ще ти сравнят само номера на мотора и на шасито. Повече ще чакаш за СС номера 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Колата е със СС номера и само трябва да се прехвърли.Ако знам че катализатора няма да е проблем още утре ще я занеса да го изкормят.Мисълта ми е в данъчното колата да я водят с катализатора.
- vanko_VW
- Двигател:
честито колега,много километри да и навъртиш и само нафта да сипваш
и понеже миналата седмица правих твойта процедура:
минаваш при нотариус(около50лв.)
с копие от договора за покупко-продажба,копие от лична карата и копие от голям талон отиваш в данъчното да я заведеш (мисля,че там ти е около 5лв.)
и накрая в кат за смяна талони,ако няма да сменяш номера не минаваш на канал(и тук около 25лв.),а ако сменяш мисля,че се минава на канал
ако бъркам някъде ме поправете
поздрави и лек ден на всички

и понеже миналата седмица правих твойта процедура:
минаваш при нотариус(около50лв.)
с копие от договора за покупко-продажба,копие от лична карата и копие от голям талон отиваш в данъчното да я заведеш (мисля,че там ти е около 5лв.)
и накрая в кат за смяна талони,ако няма да сменяш номера не минаваш на канал(и тук около 25лв.),а ако сменяш мисля,че се минава на канал
ако бъркам някъде ме поправете
поздрави и лек ден на всички

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа:Ей аз кола от Горубляне,Враца и Дупница никога не бих си взел,за вас незнам,патил съм и затов атака кавам,особено врачани къ лъжат в годините не е е истина
Ходих да гледам кола в Правец(то си е квартал на Враца

- vanko_VW
- Двигател:
icoico написа:Ходих да гледам кола в Правец(то си е квартал на Враца

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vanko_VW написа:icoico написа:Ходих да гледам кола в Правец(то си е квартал на Враца
къде е Враца,къде е Правец и това някъв нов квартал ли е,че ние тук незнаем
Що така, да не би фамилия Златеви да са преместили Правец някъде по близо до "Лукойл"-Бургас

- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Много глупости се изписаха в тая тема... Както каза един колега това не са домати.Вие ако искате да си купите кола и да не правите нищо по нея,вземете си нова! Не може да вземеш една кола да и смениш всичко и да я пуснеш за продаване на най-тънките пари. Много от хората търсещи коли искат кола след 2000-та с климатик ама ако може да е до 3000 лв, и да не е удряна.В крайна сметка важното е,че колегата си е купил кола.Аз от моя кола никога не съм имал оплакване след като е продадена.Всичко си е до търговеца!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”