Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 23 ное 2010 20:41

Ей аз кола от Горубляне,Враца и Дупница никога не бих си взел,за вас незнам,патил съм и затов атака кавам,особено врачани къ лъжат в годините не е е истина :idea:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 23 ное 2010 20:47

За Монтана нищо не каза ... mhihi

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 23 ное 2010 20:59

Много общи приказки, а ефекта на темата ще е нулев. Обсъжда се състоянието на колите в два съседни града, от наличните автокъщи, където да речем има 1000 коли в продажба нов внос към тоя момент примерно. И както е тръгнало ще излезе че от тия 1000 коли няма нито една читава, щото се продават във въпросния регион. :screwy Тва ако някой го мисли наистина, мога да му пратя хапче за главоболие.
Тва е като да кажеш че всички коли в Дупница и Горубляне са буклуци. Добре де, тогава защо все още се продават коли там. Не свършиха ли балъците дето да си взимат трошки от тия измамници?
Някой си бил купил една кола от Враца, тя била менте, и следователно там всички са ментета. Аз си купих от Дупница, за година и половина освен масло съм сменил едни тампони на задния мост. А, тогава тия там не били толкова големи ментета в Дупница, виж ти, оцелим съм иглата в купчината сено.
Несериозна работа!
Намери една обява, покажи я тук и да я мъдрим. Така само шлака пада.

Последна промяна от joromnt на Вто 23 ное 2010 21:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 23 ное 2010 21:01

dobrin написа:За Монтана нищо не каза ... mhihi

така щот няма наблюдение,защото преди да речем 3-4 години в Монтана имаше 2 автокъщи с по 20 коли вътре,а сега ............ :idea:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 24 ное 2010 7:50

Не съм запознат как стоят нещата с автомобилите от Монтана, но тея дето се продават във Враца не струват :не: Явно там са се събрали няколко псевдо хитреци, които се опитват да продават почти само кошари. Няколко приятели имам, които ходиха от Перник до Враца, по обяви от Интернет и всички останаха шашнати, поради огромната разлика между обяввеното и действителното състояние на автомобила!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 24 ное 2010 8:25

Дашо написа:.... по обяви от Интернет и всички останаха шашнати, поради огромната разлика между обяввеното и действителното състояние на автомобила!

Е затова говорех и аз :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 24 ное 2010 8:34

абе,че е пълно с боклуци никой не отрича ама чак да няма добри коли не съм съгласен
а ви когато се интересувате от определена кола не може ли да звънете да я погледна аз или някой колега,а не да се набутвате с разходи за гориво

колегата blinder си беше харесал един ван тук,отидох снимах го обясних му за кво иде реч и той се отказа,а следователно не се набута с 30-40лв. за гориво
MITKO_DVD написа:
Дашо написа:.... по обяви от Интернет и всички останаха шашнати, поради огромната разлика между обяввеното и действителното състояние на автомобила!

Е затова говорех и аз :idea: :idea: :idea:

за това сте прави :да:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 28 ное 2010 21:28

В крайна сметка взех автомобил от едно силистренско село.Не съм ходил до Враца или Монтана.В събота бях във Варна и поогледах там в автокъщите, но такава кола, която аз търсех почти нямаха, или ако имаха не ми харесваха екземплярите.На Добрич автокъщте имаше по-голям избор на Пасата, който търсих и бяха в добро състояние, но и цените бяха яко нагоре.В крайна сметка взех Пасат Б4 1.9ТДИ 90 коня комби. Забелязвам че на всички ТДИ-та крайните гърнета са с два накрайника увиснали надолу, а при мен е с един. :roll: Колата е с катализатор, след като бъде регистрирана в данъчното с катализатора ще го изкормя.

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Нед 28 ное 2010 23:16

Ако е нов внос, първо го мини в КАТ. После можеш да правиш каквото поискаш с катализатора. В общината никой няма да ти гледа колата докато я завеждаш в данъчното. Ако вече е с български номера, в КАТ ще ти сравнят само номера на мотора и на шасито. Повече ще чакаш за СС номера ;)

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 28 ное 2010 23:26

Колата е със СС номера и само трябва да се прехвърли.Ако знам че катализатора няма да е проблем още утре ще я занеса да го изкормят.Мисълта ми е в данъчното колата да я водят с катализатора.

Потребителски аватар
vanko_VW
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 29 ное 2010 8:26

честито колега,много километри да и навъртиш и само нафта да сипваш :applause:

и понеже миналата седмица правих твойта процедура:
минаваш при нотариус(около50лв.)
с копие от договора за покупко-продажба,копие от лична карата и копие от голям талон отиваш в данъчното да я заведеш (мисля,че там ти е около 5лв.)
и накрая в кат за смяна талони,ако няма да сменяш номера не минаваш на канал(и тук около 25лв.),а ако сменяш мисля,че се минава на канал
ако бъркам някъде ме поправете
поздрави и лек ден на всички :wink:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 29 ное 2010 8:31

MITKO_DVD написа:Ей аз кола от Горубляне,Враца и Дупница никога не бих си взел,за вас незнам,патил съм и затов атака кавам,особено врачани къ лъжат в годините не е е истина :idea:

Ходих да гледам кола в Правец(то си е квартал на Враца mhihi )- колата се оказа с 3 годино по- стара от обявеното в Интернет и говореното по телефона. Собствениците- двама пустиняци с вид на начинаещи мутри невъзмутимо заявиха, че е станала печатна грешка при издаването на талона... :roll:

Потребителски аватар
vanko_VW
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 29 ное 2010 8:56

icoico написа:Ходих да гледам кола в Правец(то си е квартал на Враца mhihi

:screwy къде е Враца,къде е Правец и това някъв нов квартал ли е,че ние тук незнаем mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 29 ное 2010 9:16

vanko_VW написа:
icoico написа:Ходих да гледам кола в Правец(то си е квартал на Враца mhihi

:screwy къде е Враца,къде е Правец и това някъв нов квартал ли е,че ние тук незнаем mhihi

Що така, да не би фамилия Златеви да са преместили Правец някъде по близо до "Лукойл"-Бургас :shock

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пон 29 ное 2010 12:22

Много глупости се изписаха в тая тема... Както каза един колега това не са домати.Вие ако искате да си купите кола и да не правите нищо по нея,вземете си нова! Не може да вземеш една кола да и смениш всичко и да я пуснеш за продаване на най-тънките пари. Много от хората търсещи коли искат кола след 2000-та с климатик ама ако може да е до 3000 лв, и да не е удряна.В крайна сметка важното е,че колегата си е купил кола.Аз от моя кола никога не съм имал оплакване след като е продадена.Всичко си е до търговеца!!!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”