Blizoo tv

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Blizoo tv

Мнениеот enigma79 » Сря 24 ное 2010 20:21

stefan4o написа:Според моите наблюдения като работещ в тая сфера и четящ из форуми в нета мога да кажа само едно - винаги има доволни и недоволни абонати. Каквото и както да се опитва човек да го направи е така, и то не само в тая сфера. А Близуу не е погълнало Кейбъл Тел, просто това е новото лого на двете компании Евроком-Кейбълтел :beer

Колега,едно е да четеш,друго е да го изпиташ на собствен гръб.Има и още,ако си чел по форумите,кейбълтел си имаха форум,който беше пълен с много благодарности от своите клиенти,ама много,нямаше и една тема която да им благодари за перфектното обслужване и качествените услуги.Отделно че се беше стигнало до там,че се разпространяваше официален формуляр за КЗП,с цел прекратяване на договора с тях.Дори и аз се пренудих да си направя ник там,за да мога да поствам болежките им от тях :banghead: Май вече ни става ясно защо форума изчезна,а компанията се появи с ново име и доста след това,нов форум :screwy

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 24 ное 2010 21:56

а стига бре
Пак ли имат форум :shock

Да мина да им обясня в къв филм са влезнали ползвателите на тая банална компания mhihi

Може ли линк :roll:

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 24 ное 2010 22:00

LILO&STICH написа:а стига бре
Пак ли имат форум :shock

Да мина да им обясня в къв филм са влезнали ползвателите на тая банална компания mhihi

Може ли линк :roll:

При мен се появи,ама това беше 3дни преди да им резна кабела,а това беше август.За сега не знам.Ето с гугле излезна това http://www.blizoo-forum.com/ mhihi

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Чет 25 ное 2010 3:53

В момента просто с обединяването на двете мрежи на Кейбъл тел и Евроком е едно малко мазало. Работих в Близу известно време и да кажа честно - за телевизия е добре, за интернет не са дорасли още.

Потребителски аватар
Dead man
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 25 ное 2010 9:27

за телевизия е добре, за интернет не са дорасли още.

Напълно си прав... :012:

Как мога да си прекратя договора без да плащам неустойка ??

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот amonev » Чет 25 ное 2010 15:07

Техниците, които днес дойдоха да монтират HD устройството и новия ми полагащ се по промоция Wi-fi N 150mb рутер бяха същите от Кейбълтел /така че персонала е същия, както и в офиса им отпреди/ :D Предоволен съм от услугите им за нашия град. Дано и занапред е така. Колкото до последната им промоция: цифрова + неограничена аналогова ТВ + HD приемник + Рутер + 24Mb нет + 50 лв. ваучер за Техномаркет и всичко това за 30 лева на месец, смятам че е добра оферта.

Ето и тест от днес:
Изображение

Последна промяна от amonev на Чет 25 ное 2010 15:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот amonev » Чет 25 ное 2010 15:09

Dead man написа:
за телевизия е добре, за интернет не са дорасли още.

Напълно си прав... :012:

Как мога да си прекратя договора без да плащам неустойка ??

пп - само ако нарушават договора имаш право да го прекратиш ти. Ако не, неустойката е решението.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 25 ное 2010 16:21

amonev написа:Техниците, които днес дойдоха да монтират HD устройството и новия ми полагащ се по промоция Wi-fi N 150mb рутер бяха същите от Кейбълтел /така че персонала е същия, както и в офиса им отпреди/ :D Предоволен съм от услугите им за нашия град. Дано и занапред е така. Колкото до последната им промоция: цифрова + неограничена аналогова ТВ + HD приемник + Рутер + 24Mb нет + 50 лв. ваучер за Техномаркет и всичко това за 30 лева на месец, смятам че е добра оферта.

Ето и тест от днес:
Изображение

ех,очаквам те скоро да писнеш за скороста им.Всички нови абонати се кефян на тази скорост.В следващият момент,почва надолу-надолу.После изчезва съвсем,и си ги чакаш на телефона,после на вратата mhihi

Накрая събираш всичко,и им го връщаш с мноооого дълги фрази по адрес на фирмата,обслужването и както си му е реда нататък mhihi

Радавай се засега :lol:

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот amonev » Чет 25 ное 2010 17:49

Нещо си се объркал, от 4 години използвам интернета им, досега бях на 6Mb, просто сега поднових договора с новата промоция занапред и на 24Mb. Каквото плащам това получавам, иначе знам как да си търся правата :wink:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 25 ное 2010 17:56

брех.И аз бях N години абонат,минах на 24,и се почна голямото дзвънкане,викане,жалване и т.н. по каналния ред.

След 1 седмица,дай да ти видим скороста,ама късно вечер mhihi към 23:00 :063:

п.п.

След като ги разкарах,съм доволен:

Изображение

Изображение

Като вечерно време,скоростите ми скачат двойно :applause:

и да ти кажа,пинга е от по-голямо значение :wink:

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 25 ное 2010 19:49

amonev написа:Техниците, които днес дойдоха да монтират HD устройството и новия ми полагащ се по промоция Wi-fi N 150mb рутер бяха същите от Кейбълтел /така че персонала е същия, както и в офиса им отпреди/ :D Предоволен съм от услугите им за нашия град. Дано и занапред е така. Колкото до последната им промоция: цифрова + неограничена аналогова ТВ + HD приемник + Рутер + 24Mb нет + 50 лв. ваучер за Техномаркет и всичко това за 30 лева на месец, смятам че е добра оферта.

Ето и тест от днес:
Изображение

Колега,съжалявам те,и ния бяхме от н години клиенти на тях.Ама накрая нищо и сега съм на това
Изображение
Като в момента на теста сийдвам 7торента mhihi
Виждаш ли колко е разликата и това с кабелна за 22лв и няма прекъсване на нета по няколко дни,няма влачене на скороста и благодарение на този оператор,вече мога да сийдвам и да свалям без проблеми(бързо,лесно)Онлайн телевизията,няма да ми сече,абе живот е сега :012:

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот amonev » Чет 25 ное 2010 20:30

Нещо пропускате май: казах за Разград! Нямат почти никаква конкуренция. Ща не ща, избор никакъв, така че и това ме устройва.

Потребителски аватар
mickoff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mickoff » Чет 20 яну 2011 12:36

Жалко, че не попаднах на тази тема преди да стана клиент на Blizoo...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 20 яну 2011 12:49

то не е късно да го прекратиш :lol:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Чет 20 яну 2011 12:54

При мене положението е следното: Сега сме на БТК 10мбпс.Понеже в момента в Стара Загора,интернет никой не ползва освен майка и татко за скайп и фейсбук практически това е набутвация,а аз си стоя тука в Габрово.Днес подписаха договор за 25лв->12мб,HD,и бля бля.В момента плащахме 24лв за кабелна и 15лв телефон с нет.Сега 25лв за всичко.Колкото и да е зле,пак ще е по-добре :D Иначе имаме 2 тв-та с цифрова в момента и един без.Сега ще е 1HD ,1 цифрова и 1 без.

Към колегите с HD приемниците...вярно ли е ,че можеш да му набиеш флашка и да чете от нея?Менюто някво гадно ли е ?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”