Аз определено подкрепям газта.Разликата в цените/дори и в момента/ е почти двойна.Друг момент е че ако газовата уредба/газов инжекцион е монтиран правилно и от кадърни хора,проблеми не би следвало да има,стига колата да е изправна разбира се.През 1994 баща ми купи Самара,кочто в сравнение с москвича даваше усещане че се возиш в нормална кола

. И и поставихме газова.Обикновена,беларуска.И колата се движи нормално до края на 2007 година.Незнам защо,ама не изскачаха свещи от блока,масло не гореше...После купихме Типо.Цели 7 години не смених и един винт по газовата.И двигателя си седеше кротко на мястото.И помпата не изгоря хахаха

.Сега карам Пасат, 2,0 л, 115 к.с. с газов инжекцион.И пак съм много доволен.Това че газта съсипва двигателите според мен е просто една легенда.И го споделям от собствен опит и наблюдения при три съвсем различни по клас коли.Както споменах по-горе,проблемите идват при неправилна употреба.Почне да реве някой "Гръмна ми колектора...",или не варви като хората щото словл разбирате ли обикновена газова на кола с пълен инжекцион... Ми няма да върви,всяка машина си има технически параметри които не могат да се подминават.
Колкото за какво гориво е конструирана леката кола-ако не ме лъже паметта маи за етанол.Едно време първите автомобили са били предвидени да използват спирт.И после някой се сетил че има една течност,наречена бензин и най-накрая и намерили приложение.