feikot написа:Tвоята е 1300 кг,моята е 1670кг по талон,аз съм 100 и поне 30-40 кила нафта,абе 1800 кила ги кара постоянно.
Леееекинко си се объркал

П.С. За сравнение един Grand Cherokee дизел 2001г тежи 1900кила празен

feikot написа:Tвоята е 1300 кг,моята е 1670кг по талон,аз съм 100 и поне 30-40 кила нафта,абе 1800 кила ги кара постоянно.
jos написа:А бе, хора, вие ме забихте в тъча от всякъде!![]()
Единия 4/100 при 140км/ч, другия минавал 1000км с 46 литра, трерия му горяло 5.5/100 зимата, четвъртия не знам си какво.![]()
Имам го АФН двигателя, наистина е икономичен, ама кола 1300кг., колкото и да я гъделичкаш, не става.
Вие постигате разход, по-малък даже от този, които дават, когато колата е излязла от завода.![]()
Сигурно ги бутате? Кажете вие!![]()
Stivi написа:http://vw.testdrive.bg/modification/4376/Passat-B5-1.9TDI115Hp.html
според това лимузината тежи 1300кг! искаш да кажеш че твоя понеже е комби и 4Х4 е с 370кг повечеако е така никога не бих си купил такава кола
![]()
feikot написа:....
А в тоя сайт,само да отбележа,че са дали,че резервоара е 62 литра,а аз днес с туби сипах 70 ,а тъкмо ми беше светнала резервата (около 8 литра),прави си сметка колко е коректен.
feikot написа:red.devilll написа:Колега ако ти харчи толкова ела да ти заредп 36 литра нафта и да тръгнем да ме повозиш 1000 км. ако има още колеги с такъв разход съм навит да им давам по 5-6 бона за колите,но ако не изминат хилядарката с една кирка по тавана и капака и да си я карат
Ако има кандидати да заповядат. То ако я оставиш на 5-та по някой наклон на борда показва и "0" това какво означава,че с "0" литла минавате дадени километри така ли???
За 3.6 не мога да гарантирам,ама ако ми сипеш 46 литра ще мина хиледарката и няма да е угаснала.И е 4х4.
batsasho1 написа:Всеки който е постигнал разход под 5.5 извън града е бил като препятствие за останалите в движението!!! Нормално с трафика гори 5.5 - 5.8 извънградско. В града съм стигал 9.
feikot написа:jos написа:А бе, хора, вие ме забихте в тъча от всякъде!![]()
Единия 4/100 при 140км/ч, другия минавал 1000км с 46 литра, трерия му горяло 5.5/100 зимата, четвъртия не знам си какво.![]()
Имам го АФН двигателя, наистина е икономичен, ама кола 1300кг., колкото и да я гъделичкаш, не става.
Вие постигате разход, по-малък даже от този, които дават, когато колата е излязла от завода.![]()
Сигурно ги бутате? Кажете вие!
Извинявам се за този пост, но просто не можах да се здържа!
Твоята е 1300 кг,моята е 1670кг по талон,аз съм 100 и поне 30-40 кила нафта,абе 1800 кила ги кара постоянно.Със снимки заради такива като тебе съм си правил труда да покажа.И далеч не съм спирал движението,по републиканската,с 58 средна,даже и съм нарушавал закона в някои случаи.Ся не сме седнали да се подстригваме тука,че да си чешем езиците.
PagocmuH написа:Прави се проба:
Пълниш до горе с обезвуздушаване.
Минаваш 100км и отиваш да напълниш пак до горе,въпреки че за 100км стрелката ще ти стои още на максимума и пълненето на резервоара ще е трудно![]()
Тогава сверявай показания на борд-компа.
Ivelin написа:velinsl написа:
Ако трябва да съм честен в момента карам моно, от което съм твърде доволен. За съжаление поради някой мои личностни особености съм го пуснал за бартер за ТДИ.
Иска ми да е вярно, това за иконочиността на ТДИ, но това за разход от 4,1 при 140 ми идва малко в повече.
Малко се отклонихме от темата и май аз съм причината. За това предлагам да се върнем към същината на въпроса.
Колега тук си прав, на моя по книжка го дават 5.5 при 120 а 4.1 при 90. При 140 ти си прави сметката колко ще дойде.
колега изобщо няма никаква агресия!Просто искам да дам на някой колега малко пари за празницитеvelinsl написа:Колега, red.devilll по полека без агресия. В спора се ражда истината.
"То ако я оставиш на 5-та по някой наклон на борда показва и "0" това какво означава,че с "0" литла минавате дадени километри така ли???" Твърде е възможно това да бъд истина, но трябва да е стабилно надолнище.
"Еми ей сега го напълних до горе моя,ще видим колко ще изкара през зимата.Само не разбрах защо пое толкова малко.68 литра и тъкмо ми беше светнала резервата.Да са 74-5 ?"
Явно за първи път си сипват толкова кокото ти събира колата. Значи има поне една честна бензиностанция в България.
Ако трябва да съм честен в момента карам моно, от което съм твърде доволен. За съжаление поради някой мои личностни особености съм го пуснал за бартер за ТДИ.
Иска ми да е вярно, това за иконочиността на ТДИ, но това за разход от 4,1 при 140 ми идва малко в повече.
Малко се отклонихме от темата и май аз съм причината. За това предлагам да се върнем към същината на въпроса.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта