jos написа:Ти и 20 снимки да ми направиш, аз колата я имам на лице, знам за какво иде реч.
И в предишния пост написах, че наистина АФН двигателя е икономичен, ама не се изхвърляйте с такива постове, че гори все едно си спрял!
Аз много, много на тоя борд не вярвам.
А ти даже ми се хвалиш, че колата ти била 4x4 и била с 350кг. по-тежка.
Извода е: Колкото повече ти тежи колата, толкова по-малко ти гори!
И да я имаш и да я нямаш,не се нацепвай така,че издишаш.Не съм седнал да си чеша езика и да обяснявам на непросветените,аджеба колко малко ми горяла колата.Какво ще спечеля аз от това да те излъжа.Гледам какво пише на талона,казвам.Ще отида на някой кантар голям да я претегля и да спре това.
red.devilll написа:А скоростта каква ще е? и ако пътуваме само по магистралата с 80-90 км съм навит но нали се усещаш че с тази скорост ще полудееш? говорим за разход на нормално каране а не на низерното пенсионерско каране с не повече от 80-90км
По магистралата освен в лявата лента не карам другаде.За това и писах,че се качи на 5.5 там,защото под 140 не съм падал.Това 4.1 е по ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ,Казалнлък-АМ Тракия,през Хисаря.Където максималната е 90 км/ч
viewtopic.php?f=24&t=70759&start=87 Направи си труда да го прочетеш,така както аз си направих труда да снимам и записвам за такива като теб.