Проблема е следния,паля го рано сутрин(студен),работи перфекно на около 700 оборота,штрака ми релето (което така и не разбрах за какво е,имаше тема тук)вдига си оборотите на 1000,и на горе долу десетата секунда след като си е вдигнала оборотите започва да прекъсва все едно и липсва някоя дюза,почва да пуши бяло и да мирише на сурова нафта

Почнах да търся проблема от подгряващите свещи,свалих ги всичките и работят перфекно.После свалих дюзите и ги занесох на стенд да ги видят,работеха перфекно.
Сложих ги пак същата работа,и докато рабоше колата прекъсвайки реших да пробвам да развивам тръбичките на дюзите една по една,със всяко развиване си личеше че дюзите работят,или то поне развиването им оказва сериозно влияние на работата на мотора.А той просто си прекъсваше и пушеше като икарус.
Свалих ГНП-то и пак го закарах на стенд,обяснявам на тоя там кво прай колата,той малко ме гледа с недоумение и вика че не е от помпата.Оставих му я да я гледа там и да я прави ако и има нещо.След няколко часа ми се обади и каза че помпата работела нормално,всех си я и я сложих.
Преди съм си сменял горивния филтър като дирекно слагах сух и колата палеше без да прекъсне и си го пълнеше за норматив.Сега от пълен филтър едвам засмука нафта,и то след като ме дърпаха поне 5 километра,след като и бях съборил акомулатора от въртене на стартер.Проблема е си е пак същия,колата просто си прекъсва и пуши.
Забелязвам че от 2 месеца насам колата малко по малко започна да става по-мудна,и да няма този ряз който имаше.Мотора е на 30-35хил километра след пълен основен ремонт,и до онзи ден си работеше добре,но на следващата сутрин като го запалих започнаха ядовете.
Някакви идеи колеги?
Според мен твърдо е ГНП-то,а според Вас?И защо го прави само като си вдигне оборотите?!?!?!